Odp: Problem z pompa podnosnika w 303
Poszukaj gdzieś była o tym mowa.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukaj gdzieś była o tym mowa.
Cześć, mam problem z pompą. Przestała mi podnosić i wywracać, nawet nie drgnie. Powiedzcie co zrobić, zregenerować pompę czy kupić drugą i gdzie?
a może się po prostu wyłączyła? sprawdzałeś to?
Nie jest włączona
skoro nie jest właczona to nie podnosi
cześć mam pytanie u mnie w 303 jak włączy sie pompę to szumi ale działa bez żadnego problemu poradźcie co może być
Raczej nic strasznego tylko zapewne olej jak tylko o szumie mówisz.
szumi i rurki drgają, na początku też myślałem że to coś złego.
Panowie ostatnio kupiłem ZT 303D i zmieniłem mu olej w skrzyni biegów i teraz pompa nie chce podnosić dodam że jak go kupywałem to pompa działała co może być przyczyną tego że teraz nie działa?
Może przypadkowo wyłączyłeś pompe...
A jak ją można wyłączyć?
taki mały płaskownik koło przystawki napędu przedniego ,płaskownik powinien być do tyłu.
Pompa włączona i dalej nic
Sprawdzałeś na samym podnośniku czy na złączach też? Może czasem zablokowałeś podnośnik tą wajchą za siedzeniem po lewej stronie.takim płaskownikiem wychodzącym z podłogi.A olej w tym zbiorniku przed kabiną sprawdzałeś?
Mało jest tam oleju powiedz jaki tam powinien być olej ile go powinno być oraz gdzie spuszcza się z tego zbiornika? A no i z tego zbiornika to on idzie tylko na pompę czy gdzieś jeszcze?
Hipol lub hydrauliczny,do sprawdzania masz tam bagnet i bedzie widać,a żeby spuścić musisz odkrecić tą boczną cześć maski od strony rozrusznika i wtedy znajdziesz bez problemu spust
A ten olej to idzie tylko na pompę? Bo idąc po przewodach to wychodzi mi że idzie on też na wspomaganie
Tak idzie na wspomaganie,ale czasem jest tak że wspomaganie jeszcze idzid a pompa już nie.
Hahaha ale wspoma też już chyba siada bo kołami przy większych prędkościach rzuca na boki i ciężko się kierownicą kręci
No to uzupełnij olej to wtedy pogadamy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo