Odp: zakup kombajnu MDW
Więc...... Trzeba coś robić szukać ktoś może powie raz na jakis czas że jest gdzieś ale tak trzeba szukac.... czasem i za germanicą patrzeć....
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Więc...... Trzeba coś robić szukać ktoś może powie raz na jakis czas że jest gdzieś ale tak trzeba szukac.... czasem i za germanicą patrzeć....
za germanica to niema juz niema co za bardzo poprostu wyjechały
we srode wybieram sie na ogledziny i prosba do posiadaczy 514 mogłby mi ktos podac nr tel i w razie pytań odpowiedzieć na pytania jakie wyskocza przy oględzinach?
teraz mam jedno Jakiej szerokość ma podajnik zbożowy MDW, bo po tym chyba idzie go odróżnić
W MDW podajnik ziarnowy jest tej samej szerokość co kłosowy ,a w wcześniejszych o dwa centymetry mniej.507761031
Daleko Pajej jedziesz oglądać tą 514?
tą niebieska po raz 2 tylko teraz jesstem bardziej zainteresowany. w kieszeni będzie kasa na zadatek
No popatrz to w moim jest tej samej szerokości co kłosowy. Nie jest to MDW ale widocznie jakaś przejściówka
A mi się zawsze wydawało że w zwykłej 514 są tej samej wielkości a w MDW zbożowy jest większy tak jak w 524
Oczywiście były przejściówki.MDW według mojego zdania to tylko farba i naklejki.
Wiadomości usłyszane kiedyś u Wiesia
Podajniki węższe do lat 86 powyżej już szersze czyli więcej niby zrobi
MDW na dżojsiku reszta naklejki ... i nieznaczące różnice ...
Jaka prawda wie producent ale raczej próżno szukać u niego informacji
a jeszcze jedno zaczep do wózka 514 i 512 miały taki sam? bo wracałnym na kołach ale zaczepu nie ma i musiałbym kupic
Nie raz trzeba zdemontować blachy od szarpacza słomy, bo czeskie konstrukcje niekiedy kolidują z dyszlem wózka.
https://www.youtube.com/watch?v=K_TDP97n5cs z tego co porównuje do tej 514 to zaczep jest inny w 512
a jeszcze jedno zaczep do wózka 514 i 512 miały taki sam? bo wracałnym na kołach ale zaczepu nie ma i musiałbym kupic
To widzę, że nie jedziesz jeszcze raz obejrzeć, tylko kupić.
dzięki
Pajej napisał/a:a jeszcze jedno zaczep do wózka 514 i 512 miały taki sam? bo wracałnym na kołach ale zaczepu nie ma i musiałbym kupic
To widzę, że nie jedziesz jeszcze raz obejrzeć, tylko kupić.
jak silnik okaże sie porazka i wszystko w ruchu będzie badziewne to nie kupie
tak to jest umawiac sie z debilami wczoraj ok 15 dzwonie do gośćia wszystko ok mozna przyjechac dzwonie przed chwila a jemu juz nie pasi... cos przebakiwał ze z kims innym sie umówił na ogledziny
Albo nie chciał mu odpalić...
Pewnie tak było
A może ktoś Dziś kupił 524 bo przejeżdżało przez moją wioskę na lawecie rejstracja LAWETY DW
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo