Odp: koła
nie zrozumiałem na tył traktory opony rozmiaru 18.4.34 (o ile zwiększy się prześwit, konieczna jest zmiana belg ) a więcz z przodu jakie opony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » koła
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie zrozumiałem na tył traktory opony rozmiaru 18.4.34 (o ile zwiększy się prześwit, konieczna jest zmiana belg ) a więcz z przodu jakie opony
Sebastian a gdzie ty znalazłeś tak tanio? bo ja szukałem to w granicach 3 koła były.
W zakładzie wulkanizacyjnym Mitas ale diagonalny . Najtańsze były belshiny 18,4 34 za 1800. Na przód też ruskie koło 1500
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Wysokość profilu na przedzie w 323 to 70%? Bo pan w agromie ma wątpliwości przy rozszyfrowywaniu rozmiaru 16X20. Bo to to samo co 405/70-20, prawda?
tak prawda ale Helmut szukaj opon o rozmiarze 425/75/20 są wyższe i szersze albo 18/20 czyli 440/70/20
Ja mam 520/70/34 i wtedy to się dopiero zaczyna robić bestia z ciągnika. Tylko pług już musi być pożądny.
Czasem chcę do tylu koła 20,8 R18 :satan:
20,8 r38 )
na 18 z tyłu głupio by traktor wyglądał:))
Tak,dzięki,masz rację :uuuu:
BKT, TVS(Indie), STARCO DUMPER, -posiada ktoś takowe, jakieś opinie? Które najlepsze z podanych?
A większych niż 16-20 nie założę, bo raz że nie potrzebne, dwa, że droższe, trzy, że nie mam miejsca - siłowniki tura.
Mam komplet BKT przód i tył kupiłem w grudniu na razie okej.
Mam BKT na przodzie są ok i w dobrej cenie je kupiłem
Starko mam na przodzie i jest dobrze
A te całe BE KA TE to jakaś bardziej znana firma, czy jakieś chinole?
Rozważam TVS, ale skoro BKT dobre....
indie albo tajwan. Ja mam w c-360 na tyle , jedną zaraz po założeniu wymieniłem bo była pęknięta . ale jak na razie 3 albo 4 lata jeżdżę ....
BKT - Indie
TVS - Indie
STARCO - Chiny
Wielkie dzięki - teraz tylko wybór, które tańsze z jednakowej półki jakościowej
Niekoniecznie jednakowej, bo Starco to jest polska hurtownia opon która zamawia w Chinach opony wg własnego widzimisię z własną nazwą handlową, a BKT zdobyły już sobie na naszym rynku markę dobrych i nienajtańszych już opon, bo taniej dostaniesz Srarmaxxy i inne wynalazki.
Kolega kupił nowego jd i ma założony opony BKT.
Mój Torpedo z 88 roku też ma BKT
2 razy BKT jadą do mnie. Jak dojadą, to podzielę się z wami moimi odczuciami.
PS: co do jednakowej półki jakościowej miałem na myśli BKT i TVS, z jednego kraju.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » koła
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo