Odp: Usługi
Szukam traktorzystów, może byłby ktoś zainteresowany?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Usługi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam traktorzystów, może byłby ktoś zainteresowany?
jakie warunki zatrudnienia?
Umowa o pracę lub na działalności. Potrzebuję 4 operatorów i 2 traktory.
130 na godzinę i jadę stayerem.a za 200 biorę fastraca.
Potrzebne są traktory 60-80 konne a kasa max za traktorzystę z traktorem 80zl za h i moje paliwo
345 tyś za jeden ciągnik z dwoma kierowcami na pół roku zapłacisz? Żeby to było bliżej to byś miał od ręki dwa zestawy z kierowcami.
Jak nikt nie da lepszej oferty od mojej to tyle będę mógł zapłacić. Wracam dziś z Norwegii a w we wtorek jadę do Jaworzna zobaczyć jaki tam jest teren. Kierownik elektrowni mówił że zwykłe 60 wystarczą do odwozu tej szlaki.
Praca 7 dni w tygodniu po 12 godzin tak?
Utrzymanie ruchu jest 24 na dobę przez 7 dni w tygodniu , dlatego trzeba zatrudnić 2 osoby więcej żeby się zmieniały bo nikt nie będzie chciał pracować cały miesiąc po 12h. A zmiany to kwestia dogadania się
Ło panie to ponad 4300 godzin na ciągnik, nie znam takiej sześćdziesiątki co by tyle w pół roku zrobiła bez kapitalki
No i do tego trzeba wytrzymać w tym traktorze... czyli traktor nie stygnie i chodzi całą dobę, a kierowcy na zmianę po 12 godzin tak?
Powiedzieli mi ze przyczepa ładuje się średnio pół godziny więc tyle traktor stoj. Będę po niedzieli na miejscu to zobaczę w realu i pogadam z goścmi z utrzymania ruchu ile tego towaru tam leci. Myślałem jeszcze żeby traktory wziąść w leasingu i po robocie sprzedać. Tylko co taniego kupić bo na markowe mnie nie stać. Doradzicie coś? Kasa Tak do 180 200 tyś
Nh td5 85 jest teraz promocja na około 120tys netto
belarus poniżej 100 netto
za 80 z twoim paliwem to wstawiam ciągnik z przyczepą . ale umowa na min pół roku . servis cię maszyn nie interesuje złota robota
Przyczepy mają swoje więc tylko o traktory chodzi. Jeszcze potrzebna będzie ladowarka teleskopowa ale wstępnie jestem już z gościem dogadany
Powiedzieli mi ze przyczepa ładuje się średnio pół godziny więc tyle traktor stoj. Będę po niedzieli na miejscu to zobaczę w realu i pogadam z goścmi z utrzymania ruchu ile tego towaru tam leci. Myślałem jeszcze żeby traktory wziąść w leasingu i po robocie sprzedać. Tylko co taniego kupić bo na markowe mnie nie stać. Doradzicie coś? Kasa Tak do 180 200 tyś
Skoro piszesz że traktor 60 góra 80 km to popatrz na kubote. Ostatnio oglądałem taki model 70 km i miał kosztować 160tys. Fajna mała zwrotna maszyna
Ale ja potrzebuję 2 w tych pieniądzach i tu jest problem
dwa zwykłe mtz bez bajerów robotę zrobią i albo je sprzedaż albo dalej w usługi
Byłem dziś w Jaworznie rozejrzeć się jaki teren i jaka robota. Przyczepy a raczej taczki mają takie https://www.roltechagro.pl/przyczepa-ro … metal-fach Traktory wystarczą 60konne ale ta taczka ma hamulce 2 obwodowe i żaden behapowiec nie potrafi powiedzieć czy trzeba ich używać. Pytanie co teraz kupić bo starsze traktory będzie ciężko znaleźć z 2obwodowa instalacją. Doradzicie coś
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Usługi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo