81

Odp: Usługi

Szukam traktorzystów, może byłby ktoś zainteresowany?

82

jakie warunki zatrudnienia?

Rolnik z powołania:-)

83

Umowa o pracę lub na działalności. Potrzebuję 4 operatorów i 2 traktory.

84

130 na godzinę  i jadę stayerem.a za 200 biorę fastraca.

85

Potrzebne są traktory 60-80 konne a kasa max za traktorzystę z traktorem 80zl za h i moje paliwo

86

345 tyś  za jeden ciągnik z dwoma kierowcami na pół roku  zapłacisz?   Żeby to było bliżej to  byś miał od ręki dwa zestawy  z kierowcami.

87

Jak nikt nie da lepszej oferty od mojej to tyle będę mógł  zapłacić. Wracam dziś z Norwegii a w we wtorek jadę do Jaworzna  zobaczyć jaki tam jest teren. Kierownik elektrowni mówił że zwykłe 60 wystarczą do odwozu tej szlaki.

88

Praca 7 dni w tygodniu po 12 godzin tak?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

89

Utrzymanie ruchu jest 24 na dobę  przez 7 dni w tygodniu , dlatego trzeba zatrudnić 2 osoby więcej  żeby się zmieniały bo nikt nie będzie chciał pracować cały miesiąc po 12h. A zmiany to kwestia dogadania się

90

Ło panie to ponad 4300 godzin na ciągnik,  nie znam takiej sześćdziesiątki  co by tyle w pół roku zrobiła bez kapitalki

91

No i do tego trzeba wytrzymać w tym traktorze... czyli traktor nie stygnie i chodzi całą dobę, a kierowcy na zmianę po 12 godzin tak?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

92

Powiedzieli mi ze przyczepa ładuje się średnio pół godziny więc tyle traktor stoj. Będę po niedzieli na miejscu to zobaczę w realu i pogadam z goścmi z utrzymania ruchu ile tego towaru tam leci. Myślałem jeszcze żeby traktory wziąść w leasingu i po robocie sprzedać. Tylko co taniego kupić bo na markowe mnie nie stać. Doradzicie coś? Kasa Tak do 180 200 tyś

93

Nh td5 85 jest teraz promocja na około 120tys netto

94

belarus  poniżej 100 netto

95

za 80 z twoim paliwem   to wstawiam ciągnik z przyczepą . ale umowa  na min pół roku .  servis cię maszyn nie interesuje smile  złota robota

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

96

Przyczepy mają swoje więc tylko o traktory chodzi. Jeszcze potrzebna będzie ladowarka teleskopowa ale wstępnie jestem już z gościem dogadany

97

skalops1 napisał/a:

Powiedzieli mi ze przyczepa ładuje się średnio pół godziny więc tyle traktor stoj. Będę po niedzieli na miejscu to zobaczę w realu i pogadam z goścmi z utrzymania ruchu ile tego towaru tam leci. Myślałem jeszcze żeby traktory wziąść w leasingu i po robocie sprzedać. Tylko co taniego kupić bo na markowe mnie nie stać. Doradzicie coś? Kasa Tak do 180 200 tyś

Skoro piszesz że traktor 60 góra 80 km to popatrz na kubote. Ostatnio oglądałem taki model 70 km i miał kosztować 160tys. Fajna mała zwrotna maszyna

E 516 na części
Telefon 695 076 269

98

Ale ja potrzebuję 2 w tych pieniądzach i tu jest problem

99

dwa zwykłe mtz bez bajerów robotę zrobią i albo je sprzedaż albo dalej w usługi

Nie ma to jak FORTSCHRITT

100

Byłem dziś w Jaworznie rozejrzeć się jaki teren i jaka robota. Przyczepy a raczej taczki mają takie https://www.roltechagro.pl/przyczepa-ro … metal-fach Traktory wystarczą 60konne ale ta taczka ma hamulce 2 obwodowe i żaden behapowiec nie potrafi powiedzieć czy trzeba ich używać. Pytanie co teraz kupić bo starsze traktory będzie  ciężko znaleźć z 2obwodowa instalacją. Doradzicie coś