Odp: [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
jeszcze nie bylem ale w tyg sie wybierama gdzie on to ma masz jakies kontakty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeszcze nie bylem ale w tyg sie wybierama gdzie on to ma masz jakies kontakty
510 234 224 Załatwiaj temat szybko albo dopiero w przyszłym roku bo znając go to wybędzie w góry na narty.....
A byłem na złomie jeden silnik znikną pojawił się drugi. tam ten był cały ten jest goły i ma dziurę bo pękła "stopka" korbowodu. są głowice wtryski pompa wodna chyba wszystkie kolektory.... czwórka też jakas leży ale nie ogladałem. JAk byś chciał jechac na złom to wylot na bydgoszcz jak będziesz za ostatnim blokiem po prawej skręć w lewo. będą reklamy "stalbud" studio 55" "jakieś tam gazy techniczne i okna
Ok dzieki krzychu plus leci
Panowie mam do opylenia gotowy tłumik z kolektorem do fortschrittów, https://plus.google.com/u/0/photos/your … 0346619783 https://plus.google.com/u/0/photos/your … 0346619783
dorzucę materiał na zrobienie uszczelki bo nie miałem oryginału
jak ktoś będzie zainteresowany to dla kolegów z forum będzie taniej, za kolektor dałem 120 reszta ze złomu proszę o propozycje , tłumik w środku poszerzony bo pochodzi z jakiejś małej osobówki, wkład z włókna szklanego, bardzo fajnie wycisza, jest cichutki jak nowe ciągniki.
potrzebuje koncowki drazkow do 323 na ten krutki i dluki drazek i jeszcze czy da sie wymienic jedne te wciskane czy tylko te wkrecane
z tego co pamiętam to końcówki są rozbieralne i można wymienić tylko środki
Mam na zbycie kompletną maskę do fortschritta 323 oraz chłodnice i zbiornik wyrownawczy, dwie obudowy filtra powietrza i łącznik żeby te dwie obudowy połączyć, np do turbo.
Andrew a te boczne osłony nie sprzedałbyś oddzielnie?
Chciałem wszystko w raz 😊
bierz całość będziesz miał na zapas, dogadamy się . Komplet jest bardziej atrakcyjny niż kawałki a nie będę tego przewalał z kąta w kąt
Naczynko wyrównawcze chętnie bym przygarnął ! bo mam popękane, lutowania też pękają.
663 jeden jeden 9 649 pisz esa z adresem i jeszcze dzisiaj wyślę
A to ile za całość? Tylko wtedy mi się będzie walało A i tak pier**l.....
Ja nie wiem ile to jest warte ale za to Ty wiesz ile za to możesz dać
Handel... jak ja nienawidzę handlować, kupować to jeszcze, ale sprzedawać to w ogóle. Kupować jak tanio to uwielbiam... Pomyśl, bo mi w sumie tylko brakuje tych bocznych osłon a miałem na wiosnę robić przegląd w forszaju i malować, to dołożyłbym boczki. A może jakaś świąteczna promocja
Naczynko wyrównawcze chętnie bym przygarnął ! bo mam popękane, lutowania też pękają.
Poszukam może mam. Kiedyś się walało....
Andrew już mi wysłał.
Krzysiek ja chętnie kupię tylko podaj cenę.
panowie co do handlu nie ma kto dwa akumulatory od 140 do 170 bo musze kupić do swojego 323
Witam!
Potrzebna wewnętrzna połowa koła odrzutnika słomy do 512 ( ta regulowana przez łańcuch).
Pozdro
Coś powinno być.
Ma dwie kosy nowe do hedera 4,2m
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo