Odp: [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
obciążników tez nie mam
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
obciążników tez nie mam
Bendek masz może siłownik obrotu rury do E-281?jeśli tak to jaka cena?
jak chcesz to ci podeśle uszczelniacze kupiłem chyba 5 w nadmiarze:) ale niestety u mnie winny okazał się rozdzielacz.
Dzięki Fenol ale potrzebuje siłownika a w sumie dwóch i takich własnie jak od obrotu rury.
jadąc dzisiaj z nad morza w zachodniopomorskim w ŚWIDWINIE na pewnym złomie zobaczyłem dwie E-512. cos tam mozna jeszce znalezc widzialem kola pasowe na pewno osie i troche tam innych rzeczy. nie wiem jak ktos ma jakies potrzeby to moze warto tam podjechac i cos znalesc dla siebie. wytrzaszaczy tam nie było.
Mam dwa siłowniki obrotu rury do E-281c
Mój kom- 505857445 zadzwoń dogadamy szczegóły....
witam czy masz moze klosze lamp tylnych albo całe lampy na tył
Kolego a masz może coś co mnie brakuje? Podejrzyj mój wątek http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 238#p57238
tanie części do 323 i 303 ma gość w Lubkowie polecam
jakiś namiar
tel 602720307
Posiadam kilka częsci do kombajnów 512/514-
-sita żaluzjowe
-wialnia z obudową
-zbiornik na paliwo
będzie tego więcej, będę aktualizował liste cęści....
Pozdrawiam!
Siemka a masz może tulejkę frezową przekaźnika co jest w środku obudowy wałka wom do 323 ?
W jakiej cenie liczysz sobie za sita żaluzjowe duże i małe? Ale takie w bdb stanie.
poszło pw
Witam, poszukuję koła pasowego, które przekazuje napęd z silnika na sieczkarnię do E 514. Może ktoś posiada takie w sprzedaży lub też jakieś adresy szrotów w okolicy kujawsko-pomorskiego gdzie można o takie coś pytać!?
Witamy nowego użytkownika maszyn Fortschritt.Należało by się przedstawić, a co do koła to najlepiej wstaw zdjęcie jak ono wygląda , bo są różne sieczkarnie.
My mamy takie koło ale jak była sieczkarnia nowa to razem z tym było. Najlepiej jak byś się popytał ludzi co mieli kiedyś fortschritta zawsze jakieś części mogą posiadać.
witaj bedek a masz moze do 514 te koryta co sa na dole pod wytrzasaczem co zmijki w nich sa i podajom na podajniki i ile bys za nie cenil
Niestety tego na dzisiaj brak....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo