Odp: Już przyszła Zima
U mnie od środy trzyma -5 i już nie pada.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie od środy trzyma -5 i już nie pada.
U nas na DŚ - zima tylko w Jakuszycach i mgła +4 w dzień .
Ale się dziś ujeździłem, raz się odkopywałem zsunęło mnie w zaspę na poboczu przy wycofywaniu z zawianej drogi. W drodze powrotnej z Ciechanowa musiałem znowu się wycofać około 10 km bo tir zablokował szosę na której jest zresztą zakaz powyżej 10 t po powrocie na główną znowu postój, następny tir nie mógł podjechać po niewielka góreczkę, śniegu nie wiele ale duży wiatr i zwiewał na szosy.
U mnie też ślisko do tego pada marznący deszcz i dosyc mocno wieje temp. obecnie -3 a rano było -4 i totalna szklanka.
W tej chwili - 4 i cały dzień pada lekki deszcz :crez:
u mnie podobnie robi sie lodowisko
Ta, też dziś wyjechałem ale ledwo wróciłem . Jak wjechałem w zaspę na drodze to musiałem się zatrzymać aby wycieraczki nadążyły śnieg zbierać . 60 więcej nie dało się bo auto latało od boku do boku ... jajo jak nie wiem ... Ale gówna do Przasnysza to nie oblodzona ... Jutro chyba dociążę tył w e36 bo nie chce iść i łopatę wrzucę
Jak tam zima, nie psoci nie zrywa linii energetycznej bo u mnie na razie nie ma tragedii sypią 2 razy dziennie a jak pada to i częściej.
Trasa Lublin Biłgoraj w ogóle nie odwalona. Nie jestem z tych co tak narzekają jak na szosie leży 2cm śniegu, ale teraz nie odsuwają śniegu wcale. Na szosie leży z 15cm śniegu i koleiny z niego są, ogólnie lodówka i nie posypane nic.... Ciekawe czemu tak jest nigdy nie było to aż tak zaniedbane. Prądu nie ma kilka razu w ciągu dnia, ale na krótką chwilę. Ogólnie jestem szczęśliwy że przyszła zima bo się pszenice z rzepakami schowały Gmina poza tym ma na wyposażeniu 2 samochody bojowe z pługami i jest cały czas zawiane w tym roku przez wieś przejechał pług jeden raz i to przy tej pierwszej zimie. Nareszcie m0oże przyszła zima, już miałem dość tego błota.
Z rana -18.. uhh czuć mróz nieźle...
U mnie -10 rano, koło w aucie przymarzło ...
Heh u mnie już -18 a co będzie z rana?? :hmmm:
Na Dolny Śląsk też zawitała zima w nocy - 5 i w dzień to samo trochę śniegu .
na chwilę obecną -10. na weekend zapowiadają nawet do -16 u mnie.
Ps czy pianka montażowa działa jak należy w takich temperaturach? bo muszę futryny drzwi w chlewni uszczelnić...
zwykła nie ale są jakieś na niskie temperatury, ale nie wiem czy az -10
Są pianki nawet do -15 tylko pamiętaj rozgrzej ją dobrze przed użyciem wymieszaj i nie obcinaj dopóki niebędziesz przykrywać jej czymś.
Jak ja nienawidzę zimy
Rano 17 stopni i w nosie katar zamarza .
-16 i piękne niebo ,brak wiatru na szczęście.
u nas -14 na szczęście bez wiatru a i siniegu jak na lekarstwo
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Już przyszła Zima
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo