5,401

Odp: GG FORUMOWE

zależy od średnicy do 200kg w górę

5,402

Mam takie 3 sztuki, to jest Fortschritt B-503

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5,403

Znalazłem taki na złomie i ceni 1.3 za kg, więc raczej warty

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

5,404

Ile wołają za przewóz opryskiwacza? ciągany 3 tys litrów, belka 21 m

5,405

W Ojrzeniu zrobiła się ostra konkurencja, jeden już niektóre trasy po 1 zł/km robi.

5,406

Mojego jak mi przywozili z Wągrowca,( to jest 300 km, )na tranzicie to zapłaciłem tysiaka, tylko rampe musiałem szukać.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

5,407

Ile można cenić (tak żeby sprzedać, bo cenić wiadomo można....) za bronę talerzową agromasza 3m. Talerze 560mm wał rurowy, hydropak. Stan jak nowy, 2011rok. ?

5,408

to jest brona talerzowa czy agregat talerzowy ?? bo to różnica

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

5,409 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2016-04-08 12:33:16)

kompaktowa brona talerzowa http://otomoto.pl/oferta/agro-masz-agre … yjVwR.html coś takiego

5,410

a czemu ty chcesz sie tego pozbyć ??   przecież to dość fajne urządzenie  i robi robotę

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

5,411

Na początku nawet chwaliłem ale ostatnie lata na jesieni sucho a słomy dużo mimo, że skracam. Ogólnie to szukam ciężkiej brony półzawieszanej. Mógłbym nawet zamienić się na jakąś 4metrową  z dobrym wałem. Talerzówka jak nowa.

5,412

mam ruską chcesz ?:D

5,413

Wojtek jakbym nie wiedział ile kosztowała to byśmy pewnie inaczej rozmawiali ;P Ogólnie już chcę kupić z kołami za talerzami, i wałem, zeby nie spawać, bo muszę sporo w tym roku ładu robić i nie bardzo będę mieć czas na spawanie i przerabianie. Raz kupić porządny sprzęt i robić. Wojtek poszukaj u siebie coś naprawdę ciężkiego i możemy się mieniać wink Ogólnie i transport jeszcze sporo wyniesie. A Twoja ma chyba 3m, a chciałem koło 4m, żeby traktor miał co robić.

5,414

Dwa lata temu dałem za 3letnią agromasza na talerzach 510 i wał rurpwy 6tyś netto. Brona w stanie b.dobrym.  miała przelatane około 800-1000ha.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5,415

moja jest w trakcie  montażu wału  z kątownika  z tyłu   więc nie będzie tak źle do tego wsadzę na nią 2 podkłady kolejowe i będzie  robiła nawet w asfalcie big_smile  pozostanie tylko pomalować i będzie gitarka smile)

5,416

wojtek zadzwon do mnie to ci wytłumaczę o co chodzi ,bo nie moge wysąłć wiadomosci 693808420

mdw

5,417

yokoslaw napisał/a:

wojtek zadzwon do mnie to ci wytłumaczę o co chodzi ,bo nie moge wysąłć wiadomosci 693808420

Czemu nie można wysyłać a co gorsza kasować wiadomości.

5,418 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2016-04-08 23:22:14)

nie kasują mi sie wysłane, wyskakuje mi jakiś komunikat

Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.

Powrót
nie ogarniam tego

mdw

5,419

Wojtek tylko jak chcesz tam wstawic podkłady kolejowe to najpierw załóż jej koła od tira big_smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

5,420 Ostatnio edytowany przez andre902 (2016-04-09 08:12:11)

u mnie mam tak samo jak yoko, też nie mogę kasować wiadomości i taki sam komunikat wyskakuje

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile