5,701

Odp: GG FORUMOWE

Ja bym blokował albo na początek pobaw się
http://sam-naprawiam-bmw.com.pl/naprawy … a-wiskozy/

5,702

Właśnie dziś czytałem na temat naprawy, lub regeneracji tylko nie widzę w internetach tych olejów do wiskozy.....

5,703

to znajdź na szrocie od osobówki

5,704

http://rc-team.pl/oleje-smary-srodki-do … 17230.html

5,705

mpopis napisał/a:

to znajdź na szrocie od osobówki

W sumie to leży wisko a audi . Nie pomyślałem. Dzięki Pany ! wink

5,706

jak długo działa Quickphos?

Rolnik z powołania:-)

5,707

złodzieje zabrali z pola 9 byków takich po 500, i dwie jałówki , i to okradli naprawde biednego człowieka !!!! dorobek rocznej pracy .. miał je na łańcuchu ,  skurwysyny. co to się dzieje z tym złodziejstwem ......

Leszek   dla kolegów'

5,708

Panowie kilka osób na Forum zakładało do 323  opony o szerokości 60cm. Czy dobrze tkie opony pasują czy felga jest jednak za wąska? Mam upatrzone 540 albo 600. Wolałbym szerszą, bo wyorywacz jest ciężki, jednak żeby dobrze taka opona pasowała....

5,709

Grzesiu jeden pisał ktoś że założył 600/60 albo 65 No i że to Max dla forszowej felgi... Ale się da i też planuje na jesienne pracę Fundnąć używki szerokie... Bo z nowymi teraz jakaś masakra...

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5,710

chłopaki zmienie temat wam na chwile ma ktoś moze wiązkę do malucha chodzi mi o okład zapłonowy NANOPLEX chodzi mi o cewkę moduł i wszystkie kable najważniejsze kostki z kawałkami kabli resztę odtworzę chodzi mi o cos takiego: http://www.rezerwa126p.pl/images/storie … a_cala.JPG
jak by ktoś był w posiadaniu chętnie się  dogadam bo kupiłem dzisiaj silnik ale strzeliłem gafę i kopiłem z elektronicznym zapłonem a nie rozdzielaczowym a blok nie ma miejsca na zwykły rozdzielacz więc oto moja prośba jak by ktoś coś piszcie dzwońcie numer się zawsze wam wyświetli z góry dzięki

Nie ma to jak FORTSCHRITT

5,711

i jak ktoś coś wie sprawa w miarę pilna bo chce silnik uruchomić?

5,712

Panowie , mam pytanie -czy opona 400/70-20 to jest dokładnie ten sam rozmiar co 16-20 ? Pytam ponieważ w sieczkarni muszę jedną wymienić a większość opon jest właśnie w rozmiarze 400/70-20 ? Czy one nie są niższe od tych oryginalnych 16-20?

5,713

Jo pasują. Ja mam w forszu na przodku i wszystko je rycht.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5,714

W ruskiej talerzówce luz na łożyskach kasuje się tylko podkładkami?  Ewentualnie gdzie takie kupić?

5,715

U mnie  było tak że przy pierwszym składaniu wkładałem stalowe podkładki w kształcie obudowy pod pokrywkę by za mocno nie skręcać łożyska. JAk się wyrobiły to je wyjąłem.
Mimo to był za duży luz. Z podkładkami był problem więc poszedłem do sklepu i kupiłem odpowiednie wielkości pierścień zabezpieczający łożysko wcisnąłem gdzie trzeba między łożysko i pokrywkę i jest ok.

5,716

Łożyska niby nie przeleciały  przez siebie, znaczy że jeszcze mogłyby pochodzić, a nie ma jak skasować luzu. Pomysł z zabezpieczeniem dobry, Dzięki Krzysiek wink  :

5,717

koledzy pomóżcie bo ja nie ogarniam jednej rzeczy
kto się zna na elektronicznych układavh zapłonowych albo jest w posiadaniu schematy układu zapłonowego do fiata 126p el bo nie moge na necie znaleść a jestem o krok od zakupu całego modułu tylko muszę wiedzieć jaki dokladnie jest potrzebny i jakie są tego podłączenia

5,718

temat nie aktualny już wszystko rozgryzłem jak zrobie co mam zrobić coś ujżycie

5,719

Kupował ktoś przez internet na Ukrainie??? Mam do kupienia 3 siłowniki hydrauliczne, a najbliżej co znalazłem to na krymie. Czy takie rzeczy podlegają pod oclenie, czy jak to idzie? albo może macie namiary na jakiś handel w polsce co sprzedaje części do ruskich przyczep??

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5,720

Jak na Krymie to na chwile obecna juz nie Ukraina.