6,001

Odp: GG FORUMOWE

fuksiarz, tylko rutynowe badania....

6,002

Panowie czy jest jakas wieksza roznica w lemieszach między phx a grudziadzkimi?

6,003

Bierz najtańsze jakie są do PHX szkoda kasy na lepsze jak się podjechały czubki naspawaj kawałki resora i w pole.

6,004

W tym problem ze w okolicy nie ma do phx a nie wiem czy sa jakoś inaczej pod kątem wyprofilowane czy coś

6,005

zamów na allegro najtańsze jak jeszcze orałem brałem u nas w Grene po 35 zł zestaw spokojnie starczał na 20-30 h w suchym roku co innego z uciągiem fortschritta było były lata że dostawał ostrej zadyszki z tym pługiem

6,006

Fujitsu97 napisał/a:

W tym problem ze w okolicy nie ma do phx a nie wiem czy sa jakoś inaczej pod kątem wyprofilowane czy coś

Ja zamawiam z tego sklepu za 26 do PHX sklep.lyskawaserwis.pl

6,007

Będę miał do sprzedania oponę 520/70/r34 bieżnik koło 1.5cm cała sprawna druga też na razie chodzi, ale jest zamięta i na lata nie starczy. Dodatkowo 16.9-r38  w stanie jak nowa ,kormorana radialki obie....  Cena do dogadania jakby ktoś potrzebował.

6,008

To ja sprzedam sprzęgi i koła na tył do 323.

6,009 Ostatnio edytowany przez Laszek (2016-08-07 08:41:30)

Panowie ma ktoś z Was takie coś u siebie? Jak to się sprawuje? I czy zadowolony z tego ktoś jest?
http://allegro.pl/szybkozlacze-hydrauli … 41270.html

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,010

śilnik w kombjnie mi dymi nie zaleznie czy pod obciązeniem czy nie. oleju bierze w normie, filtr powietrza wymieniłem nie pomogło. kolor dymu to na niskich obrotach bez obciazenia czrno biały na wysokich i pod obciązeniem czarny. silnik ma moc i sie nie grzeje gdzie szukac przyczyny. a wypijał mi olej z filtra powietrza, ale nie do zera bo golewałem i w kolektorze nie ma piachu tylko sam olej po wymianie wkładów nie wiem bo nie było kiedy sprawdzic bi nie kosiłem wczoraj

Rolnik z powołania:-)

6,011

Niebawem jak nie znajdzie się klient zbiornik 50 000 litrów trafi do huty, jak ktoś zaproponuje coś konkretnego, każda propozycja zostanie rozważona.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

6,012

To cysterna kolejowa ?

6,013

Kilka lat temu to był nowy pojemnik na rsm, szczerze mówiąc nie wiem, ale chyba nie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

6,014

To jest zbiornik na zacier .Tak mi się wydaje.Marek po prostu zmniejsza produkcję lub zwiększa i jest mu zbędny

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

6,015

Pajej napisał/a:

śilnik w kombjnie mi dymi nie zaleznie czy pod obciązeniem czy nie. oleju bierze w normie, filtr powietrza wymieniłem nie pomogło. kolor dymu to na niskich obrotach bez obciazenia czrno biały na wysokich i pod obciązeniem czarny. silnik ma moc i sie nie grzeje gdzie szukac przyczyny. a wypijał mi olej z filtra powietrza, ale nie do zera bo golewałem i w kolektorze nie ma piachu tylko sam olej po wymianie wkładów nie wiem bo nie było kiedy sprawdzic bi nie kosiłem wczoraj

Mój ma podobnie na suchym filtrze jak zimny to dymi z biało jak dostanie obciążenia to normalnie puszcza dymek czarny...

6,016

tylko mój przesadza z dymieniem i niem równo pracuje

Rolnik z powołania:-)

6,017 Ostatnio edytowany przez forszaj303 marek (2016-08-07 18:26:58)

Panowie wie ktoś jak podłączyć komputer od vaderstada do ciągnika taki jak na zdjęciu https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt … amp;uact=8    ma on wtyczkę na 3 piny i z tyłu jeszcze takie 2 wsówki teraz nie chce nic zepsuć,a forsz nie ma takiego gniazda.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

6,018

te gniazdo to nie wygląda tak ??
http://sklep.agrogama.eu/210-thickbox_d … enskie.jpg
bo to jest standardowe gniazdo prądowe w nowszych to chyba w każdym występuje moj ursusy musiał otrzymać takie do prasy

w tym gnieździe masz na grubych przewodach stały plus i minus a ten cieńszy to podłączasz do stacyjki by prąd był na 3 pinie po włożeniu kluczyka

a co do wsuwek to gdzie są one podłączone?? wyglądają na oryginalne ??

6,019

No mam dokładnie taką wtyczke na takie gniazdo a wsówki są takie dwie nie wiadomo po cohttp://wgrajo.pl/img/img201iki.jpg

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

6,020

to miernik w rękę i zobacz co tam kiedy wyskakuje

Nie ma to jak FORTSCHRITT