Odp: GG FORUMOWE
spojrzałem na szybko w instrukcję dla siewników o numerze seryjnym 100-2211 i tam nie napisano by coś podłączać pod te wsuwki
Z reszta poczytaj może sam
https://pdmlink.vaderstad.com/openext.a … 60ac5e53ca
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 300 301 302 303 304 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
spojrzałem na szybko w instrukcję dla siewników o numerze seryjnym 100-2211 i tam nie napisano by coś podłączać pod te wsuwki
Z reszta poczytaj może sam
https://pdmlink.vaderstad.com/openext.a … 60ac5e53ca
witam
Wy pewnie jeszcze pewnie żniwa w pełni a ja myślę o następnym sezonie. Zamawiam już środki do ochrony kukurydzy i oto dwa środki
1. Polski Rimel 25 SG http://olx.pl/oferta/rimel-25-sg-60g-as … cc3ebf642f
2. Adengo 315 SC http://olx.pl/oferta/adengo-315-sc-5-l- … fmenD.html
Czy ktoś miał doświadczenia z nimi i głownie pytanie czy likwidują owies głuchy ? Zaczynam dopiero historię z kukurydzą i w tym roku to jest porażka, ogrom chwastów pryskałem i nic dalej są także proszę o pomoc
Panowie, potrzebowałbym na szybko napinacz pasów jezdnych tych SPC 4400, bo u mnie w 512 nie było go i paski strasznie latają może któryś z was mógłby wysłać paczką bo do najbliższej składnicy części do forsza mam 200km.
Ja stosowałem w tym roku adengo i jestem zadowolony.problem to wilgoć gleby bo bez niej lipa.u nas stosują powschodowe i nigdy problemu nie było z chwastami.zwroc uwagę na roślinę następcza bo tu możesz mieć ograniczenia.u mnie np.po kukurydzy przychodzą buraki cukrowe i nie wszystko się nadaje.
Nie wiesz czy głuchy owies też zwalcza?
sprawdzałem na etykiecie i są tylko przykładowe chwasty na które działa ale akurat owies głuchy nie jest wymieniony.
właśnie byłem w weterynarii. miałem kontrolę. od 2008r jestem rolnikiem od 2010 mam zwierzęta. w tym czasie było 11 wszelkich kontroli.
Coś sporo... Jesteś chyba na celowniku
Ja stosowałem w tym roku adengo i jestem zadowolony.problem to wilgoć gleby bo bez niej lipa.u nas stosują powschodowe i nigdy problemu nie było z chwastami.zwroc uwagę na roślinę następcza bo tu możesz mieć ograniczenia.u mnie np.po kukurydzy przychodzą buraki cukrowe i nie wszystko się nadaje.
Nie wiesz czy tańszy zamiennik rimel też dobrze radzi sobie z chwastami i owsem głuchy?
właśnie byłem w weterynarii. miałem kontrolę. od 2008r jestem rolnikiem od 2010 mam zwierzęta. w tym czasie było 11 wszelkich kontroli.
sąsiad miał 3-4 kontrole do roku: agencja sprawdzała mu pola zwierzęta, weterynaria na kawkę wpadała i opryskiwacz mu kontrolowano z 3 razy a jak się potem pokazało to myśliwy miał z nim jakiś zatarg i pisał gdzie się dało
Dogadali się chłopaki i kontrole się skończyły.
Rodzice się wybierają na Gdańsk i tata myśli żeby zakupić nawigację jakąś.. Co polecacie ?
Każdy ma swoje ulubione ilu kierowców tyle opinii ja mam Mio Spirit z bezterminową aktualizacją map.Kiedyś to były czasy mapę na siedzenie i w drogę.
wujek ma TOMTOM i też jest bardzo dobra zawsze ją biorę jak jade gdzieś dalej i jeszcze mnie w maliny nie wyprowadziła
jak masz internet w telefonie lub tablecie to masz nawigację googla bez kupowania dodatkowego rupiecia
Tak jak Marek pisze. Po Polsce wystarczy telefon ew tablet z modułem GPS i wio. Ja kupowałem nawigację Garmin z dożywotnią aktualizacją map Europy bo za granicami Internet drogi.
Internet musi dobrze śmigać a w kraju są jeszcze dziury i nawigacja działa z opóżnieniem w miastach jest ok.
mam w telefonie Naviexpert bardzo dobrze się sprawdza a trochę z nią już przejechałem.
Też mam w telefonie naviexpert i polecam. Wersja próbna jest na 7 dni ale wystarczy potem założyć nowe konto google w telefonie, odnowa zainstalować i działa
jest jeszcze here podobno ok
Ja korzystam z Yanosika i też jest ok Coś tu wujaszek ma dla nich coś wykombinowac... Na byłbym za tabletem nawet jakiś 7" Lenova i jest git
Strony Poprzednia 1 … 300 301 302 303 304 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo