Odp: GG FORUMOWE
To Marku uwinąłeś się w tym roku sprawnie ze żniwami mimo pogody.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 306 307 308 309 310 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To Marku uwinąłeś się w tym roku sprawnie ze żniwami mimo pogody.
Wywiało mi wczoraj uszczelke pod głowicą w ZT 303, gdzie mogę znaleźć dobry jakościowo komplet uszczelek góry silnika?
Na pewno w sklepie u góry.
szukam mechanika co zrobi mi przystawke przedniego napedu w fordzie. Cos przeskakuje...
Mam dobrego tylko trochę daleko
szukam mechanika co zrobi mi przystawke przedniego napedu w fordzie. Cos przeskakuje...
Co nie równo ciągnie?
Pajej rękawy zawiń i do roboty, co tam może być żebyś nie dał rady naprawić? przecież to nie kosmiczna technologia...
Niby tak. Zdarza się że mimo jakiegoś tam pojęcia o mechanice utknie się przy rozkręcaniu. " kr...a odkręcone a nie schodzi...."
cos przeskakuje. i to na pewno przystawka, bo jak uwiązałem do drzewa to małek na przedni napęd nie kręcił sie. jutro moze z kolegom cos pokombinujemy, ale jak trzeba wyciagac pół skrzyni to nie dam rady...
A taki amerykancki był sory nie mogłem się powstrzymać
Napęd załączany mechanicznie czy sprzęgło hydrauliczne wielopłytkowe ?
Penie sprzęgło na tarczki tam nie ma nic skomplikowanego moim zdaniem. Jest na tarczkach sprawdzałem w katalogu. Pewnie one puszczają jak nie ciągnie a i nie zgrzyta nic.
A taki amerykancki był
sory nie mogłem się powstrzymać
![]()
Napęd załączany mechanicznie czy sprzęgło hydrauliczne wielopłytkowe ?
nie no luz sa gorsze problemy w życiu.
załaczany na przycisk co jest w srodku nie wiem
Masz polbiegi ? Słabo opisales usterkę
przepraszam że nie na temat ale polecam Wam piwo "lubuskie" niebo w gębie, browar witnica.
W sobotę spędziłem dzień we Wrocławiu, ale czadowe miasto. Poanań nie ma polotu.
tak mam półbiegi. Usterka polega na tym ze jak mam włączony napę i ma ciężko to cos w przystawce jakby przeskakuje słychać trach trach i tyle wiem
może rozgrzeje się olej i przez spadek ciśnienia dostaje uślizgu na tarczkach?
pościnały się wielokliny na tarczkach
Trzeba by zmierzyć ciśnienia, ale mogły i łożyska paść.
Też obstawiam wielokliny i znając życie nie na tarczkach a wałku
jedno jest pewne trzeba rozbebeszyć i zobaczyć, ale dzis to chyba nie damy rady, bo inna robota wyskoczyła
Strony Poprzednia 1 … 306 307 308 309 310 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo