6,141

Odp: GG FORUMOWE

To Marku uwinąłeś się w tym roku sprawnie  ze żniwami mimo pogody.

6,142

Wywiało mi wczoraj uszczelke pod głowicą w ZT 303, gdzie mogę znaleźć dobry jakościowo komplet uszczelek góry silnika?

6,143

Na pewno w sklepie u góry.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

6,144

szukam mechanika co zrobi mi przystawke przedniego napedu w fordzie. Cos przeskakuje...

Rolnik z powołania:-)

6,145

Mam dobrego tylko trochę daleko

6,146

Pajej napisał/a:

szukam mechanika co zrobi mi przystawke przedniego napedu w fordzie. Cos przeskakuje...

Co nie równo ciągnie?

6,147

Pajej rękawy zawiń i do roboty, co tam może być żebyś nie dał rady naprawić? przecież to nie kosmiczna technologia...

6,148

Niby tak.  Zdarza się że mimo jakiegoś tam pojęcia o mechanice utknie się przy rozkręcaniu.  " kr...a odkręcone a nie schodzi...."

6,149

cos przeskakuje. i to na pewno przystawka, bo jak uwiązałem do drzewa to małek na przedni napęd nie kręcił sie. jutro moze z kolegom cos pokombinujemy, ale jak trzeba wyciagac pół skrzyni to nie dam rady...

6,150

A taki amerykancki był   wink  sory nie mogłem się powstrzymać smile
Napęd załączany mechanicznie czy sprzęgło hydrauliczne wielopłytkowe ?

6,151 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2016-08-29 20:59:54)

Penie sprzęgło na tarczki tam nie ma nic skomplikowanego moim zdaniem. Jest na tarczkach  sprawdzałem w katalogu. Pewnie one puszczają jak nie ciągnie a i nie zgrzyta nic.

6,152

koseś napisał/a:

A taki amerykancki był   wink  sory nie mogłem się powstrzymać smile
Napęd załączany mechanicznie czy sprzęgło hydrauliczne wielopłytkowe ?

nie no luz sa gorsze problemy w życiu.
załaczany na przycisk co jest w srodku nie wiem

6,153

Masz polbiegi ?  Słabo opisales usterkę

6,154

przepraszam że nie na temat ale polecam Wam piwo "lubuskie" niebo w gębie, browar witnica.
W sobotę spędziłem dzień we Wrocławiu, ale czadowe miasto. Poanań nie ma polotu.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

6,155

tak mam półbiegi. Usterka polega na tym ze jak mam włączony napę i ma ciężko to cos w przystawce jakby przeskakuje słychać trach trach i tyle wiem

6,156

może rozgrzeje się olej i przez spadek ciśnienia dostaje uślizgu na tarczkach?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

6,157

pościnały się wielokliny na tarczkach

6,158

Trzeba by zmierzyć ciśnienia, ale mogły i łożyska paść.

6,159

Też obstawiam wielokliny i znając życie nie na tarczkach a wałku

6,160

jedno jest pewne trzeba rozbebeszyć i zobaczyć, ale dzis to chyba nie damy rady, bo inna robota wyskoczyła