Odp: GG FORUMOWE
Co myślicie o massey fergusonach serii 30XX , czy naprawdę są tak awaryjne jak to się często słyszy ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 307 308 309 310 311 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co myślicie o massey fergusonach serii 30XX , czy naprawdę są tak awaryjne jak to się często słyszy ?
Gówno prawda, sam na coś takiego poluje...
zlaeży jak trafisz kolega piotrek przeklina kolega bartek zachwycony.
Piotrkowi dwa razy ukręciło wałek dający napęd na przód plus awarie skrzyni biegów. Bartek chwali niezawodność.
Nie ma regóły.
Wujo ma taki sprzęt i tez sobie chwali!
Też coś takiego chodzi mi po głowie
Użytkuje ktoś z was ciągnik Deutz dx 6.50?
kup zdrowego bo później będzie bolało.
A seria 36xx jaka opinie ma? Można w ładnych pieniądzach kupić i sporo mocy.. Słyszałem że najlepiej kupować ze skrzynia 32x32..
Karol ja znów słyszałem ,że najwytrzymalsze są skrzynie 16x16... Chyba jednak najlepiej będzie kierować się własnym rozsądkiem za bardzo nie słuchać opinii innych bo każdy mówi inaczej.
no dokładnie jest tak jak piszesz. facet obok miał to zaprowadził do mechasa na odblokowanie i później sprzedał.
pewno, jak ktoś ma to przecież nie powie ci że kupił gówno albo że jest rozczarowany.
Ilu ludzi tyle opinii
Ilu ludzi tyle opinii
albo co użytkownik to inna opinia;)
Skrzynia 16x16 32x32 75x75 a i tak mój 323 najlepszy Żonka ostatnio jechała za mną jak wracałem forszajem do domu to mówiła że na budziku było równo 50 na godzinę
remont silnika się udał
Karol323 napisał/a:Ilu ludzi tyle opinii
albo co użytkownik to inna opinia;)
tyle opinii ile dziur w dupie
Skrzynia 16x16 32x32 75x75 a i tak mój 323 najlepszy
Żonka ostatnio jechała za mną jak wracałem forszajem do domu to mówiła że na budziku było równo 50 na godzinę
remont silnika się udał
czyli kręcisz forsza do 3000 obrotów? Czy masz wieksze koła?
tak mam półbiegi. Usterka polega na tym ze jak mam włączony napę i ma ciężko to cos w przystawce jakby przeskakuje słychać trach trach i tyle wiem
rozebrane i ciekawie jest tam rozwiazane jak dostaje cisnienie to wyłącza napęd. a przeskakiwało na... jak to nazwac https://www.google.pl/search?q=sprz%C4% … ItuuyYM%3A cos takiego tylko na 2 kły ciągnie i to zamiast mieć kat prosty to było pod skosem przy obciązeniu sprężyny puszczały i przeskakiwało
Mysle ze rozumiecie o co chodzi
czyli ma sprzęgło przeciążeniowe, powinna mieć regulacje...
Wymienisz sprężynki i będzie śmigać
Krzysiek koła normalne a obroty dochodzą prawie do kołka oporowego.... No i samochód pewnie coś zawyża.
A widzisz Pajej nie ma nic skomplikowanego, skoro rozebrałeś. W fordach tam chyba wszystko jest olejem rozłączane, a tak to załączone sprężynami jak nie ma ciśnienia. Wydawało mi się dziwnie ale jak działa to nie ma się nad tym za wiele rozmyślać.
na początek to zrobie kont prosty na tym sprzegle. pod sprężynki może coś podłoże
Strony Poprzednia 1 … 307 308 309 310 311 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo