Odp: GG FORUMOWE
Prawdopodobnie będę za jakiś czas przejeżdżał koło Ciecie, to bedę mógł w bagażnik rzucić worek.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prawdopodobnie będę za jakiś czas przejeżdżał koło Ciecie, to bedę mógł w bagażnik rzucić worek.
O to fajnie by było
Jakby nie wypaliło, to po prostu Ci wyślę, do wiosny jeszcze chwilę, ale mam i będę miał. Jak będę jechał to się odezwę.
Ok. Będę czekał
Koseś dalej szukasz prasy?
Grzegorz ford dalej leży. Rozmawiałem z złomiarzem no i jeszcze czeka na kogoś kto podobno chce zabrać wszystko. Nie wyklucza że zaraz straci cierpliwość i rozsprzeda na części.
W sumie to już sam nie wiem ,a co masz ciekawego ?
Kurde Krzysiu Jak ja Cie lubię....
Słuchaj dorzucam flaszkę, tylko jakby była końcówka wałka wom na drobny frez, i całe sprzęgło z rozdzielaczem do womu to też wziąłbym, a może wtedy poskoczyłbym co Ciebie, zeby nie wysyłać. Cały mechanizm jest pod plecakiem podnośnika, i bedę go robił, bo wałek jak zapalę ciągnik kręci się cały czas. Czytałem na jakiś angielskich forach, że naprawa tego womu może być kosztowna, jeśli jest coś więcej do naprawy niż tarczki.
Jezu.....zaraz powiesz że chcesz wszystko co jest w środku.... Będę kwitł tam cały dzień. Kanapki trzeba wziąć...
Ale puki co czekamy
O ile cokolwiek z tego będzie. Krzysiek to u mnie drobnica a jak Koseś zechce to co na zdjęciu?
Paleta euuuuuuuuuuro
Krzysiek zapinaj ferdka i jazda do mnie
Wiesz długo takiego czegoś szukałem ale niestety nie nada się bo to jest ta wąska kostka i w dodatku brak jest tłoka .
Tak że dziękuję za pamięć ale ten egzemplarz nie nadaje się
Ale jeśli tam będziesz cały dzień rozbebeszał forda to zapytaj się z ciekawości ile takie zwłoki ważą i po ile złom użytkowy w twoich stronach .
Jakby oczyścić to podwozie od prasy to byłoby idealne na rozsiewacz ten większy Fortschritta co na Ifach chodził...
Pod beczki je biorą , i jak się nie mylę to oś jest przykręcana .
Kurde Krzysiu
Jak ja Cie lubię....
Słuchaj dorzucam flaszkę, tylko jakby była końcówka wałka wom na drobny frez, i całe sprzęgło z rozdzielaczem do womu to też wziąłbym, a może wtedy poskoczyłbym co Ciebie, zeby nie wysyłać. Cały mechanizm jest pod plecakiem podnośnika, i bedę go robił, bo wałek jak zapalę ciągnik kręci się cały czas. Czytałem na jakiś angielskich forach, że naprawa tego womu może być kosztowna, jeśli jest coś więcej do naprawy niż tarczki.
Jaki ford bo części wcale nie muszą być takie drogie wystarczy tylko w odpowiednie miejsce zapukać.
Seria tw i 8x30.
Seria tw i 8x30.
Do TW faktycznie może boleć zakup części ale jak coś to dzwoń może będę w stanie pomóc w normalnych pieniądzach za części.
Ok jak będę coś potrzebował, to się będę odzywał. W sumie do zrobienia tylko ten wałek. Na wyłączonym silniku mogę ręką zakręcić, a ja jak zapalę silnik to wałek sam zaczyna się obracać i nie da się go zatrzymać... Przydałby się wałek jakby forszaj dostał zawału.
Ok jak będę coś potrzebował, to się będę odzywał. W sumie do zrobienia tylko ten wałek. Na wyłączonym silniku mogę ręką zakręcić, a ja jak zapalę silnik to wałek sam zaczyna się obracać i nie da się go zatrzymać... Przydałby się wałek jakby forszaj dostał zawału.
Po tym co piszesz to raczej szukaj winy w hydraulice bo jeśli na zgaszonym się kręci a po odpaleniu przechodzi w pracę to masz ewidentnie otwarty zawór który daje ciśnienie na koszyczek od napędu WOM.
Jamir12 gdybym miał taka potrzebę to pogrzebałbyś przy moim case ?? Albo pomógł z częściami ?
Jamir12 gdybym miał taka potrzebę to pogrzebałbyś przy moim case ?? Albo pomógł z częściami ?
Jeśli będę tylko w stanie to nie ma sprawy choć nie lubię tej serii MX bo są wiecznie z nimi jakieś problemy. Jeszcze nie spotkałem takiego żeby wszystko działało a jak działa to na krótko co do części to do tych maszyn nie ma większych problemów z dostaniem czegokolwiek a i jak coś to i serwisówkę mam do niektórych modeli MX. Nie zaczynają się czasem problemy z półbiegami.
Strony Poprzednia 1 … 346 347 348 349 350 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo