7,201

Odp: GG FORUMOWE

Oryginał tak ma. A jelcz?

7,202

Jak chcesz taki zawór z oryginalnego siedzenia to mam coś takiego, bo przywiozłem siedzenie z forsza ze złomu,

7,203

Sarast daleko może masz do tego sprzyntu?

https://www.olx.pl/oferta/claas-mega-36 … 2ba2cfaa0f

7,204

panowie kupowaliscie plandeki na swoje przyczepy rolnicze cos na wzor zwijania patelni tir gdzie zakupic by nie zaplacic jak za zboze i by nie jezdzic na przymiarki z przyczepami

7,205

ja kupowałem u gościa w świdnicy koszt około 400-600zł zalezy od wymiarów

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7,206 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2017-02-27 21:08:11)

w bolesławcu też też gosc robi pod wymiar. wojtas i jak byłeś u brodacza??

mdw

7,207

https://www.olx.pl/oferta/plandeki-mocn … 97bdd27be6 ja kupuje takie i przycinam pod siebie

Rolnik z powołania:-)

7,208

40 zł za 1,7/3 Niech spada
Ten materiał nawet koło plandeki nie leżał.
To materiał banerowy. Jak się źle trafi to za 3 lata zniknie.
Robiłem w tym to wiem
Jak chcecie sami coś kombinować to tu coś kupcie https://www.sakoexpo.com.pl/pl/240-materialy-plandekowe
Szukacie na ich stronach promocji czasami mają końcówki seri za grosze.
Na plandekę musi być materiał plandekowy. Inny badziew może się nie dać zwinąć przy -6 stopniach...

7,209

Kuzyn jak kupił na Hl6 to przyjechali na miejsce zrobić wymiar a za klika dni przyjechali zamontować, tzn wszystkie haczyki i plandekę z gumą dookoła. Koszt 450zł

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,210

Ja mam z reklam kilka lat i nie widze zeby sie rozpadały

7,211

zależy jak trafisz.
Też mam jedną kilkuletnią
Ale to g...

7,212

Panowie czym zalać przekładnie w bronie aktywnej? Wystarczy najzwyklejszy olej przekładniowy? Czy coś lepszego zakupić ?Bo to co teraz tam jest to przypomina błoto...

7,213

byleby było tłuste

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,214

najlepszy bylby taki jak idzie do przednich mostów w traktorach

mdw

7,215

koledzy jakie pieniążki może kosztować  naprawa  hamulców w c 330? chodzi mi o robociznę bez części

Sprzedam U-4514

7,216

drugie tyle co części, tak zazwyczaj wychodzi

mdw

7,217

ach... mówia ze jest bieda, a ojciec nie chce 60 tys.
Nie chce sie starac o mała modernizacje...

7,218

co masz na myśli?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,219

Fujitsu97 napisał/a:

Panowie czym zalać przekładnie w bronie aktywnej? Wystarczy najzwyklejszy olej przekładniowy? Czy coś lepszego zakupić ?Bo to co teraz tam jest to przypomina błoto...

Jest specjalny smar półpłynny bardzo lepki,jak bedzie za mała gęstość to simeringami będzie wyciekał.

7,220

Fenol napisał/a:

co masz na myśli?

to co napisałem. jego gospodarstwo (w rzeczywistosci jest jedno moje i jego wspólne ale na papierze oddzielne) łapie sie na tzw mała modernizacje a on nie chce sie starac