Odp: GG FORUMOWE
2,5 m
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 372 373 374 375 376 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2,5 m
dzieki
wczoraj w agrobiznesie mówili a jakiejs ankieci do wypełnienia, że to niby eakieta dla komisji europejskiej ze na jej podstawie ma byc ustalana nowa polityka rolna. gdzie znaleść ta ankiete?
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na kunę/łasicę? Przychodzi do mnie już 3 dzień do kurnika i kury wydusza, poszło już 20 szt.
Zjeść kury.
albo łasice.
To na bank kuna. Widziałem kilka razy u siebie jak po opasce uciekała z paszarni nad chlewnię. Widziałem ją późną jesienią zawsze po 22-gej. Pilnowałem porodów pierwiastek i o tej godzinie zaglądałem do chlewni. Zapalałem światło i wchodziłem do paszarni i tak ją wypłaszałem. Kur nie mam polowała na wróbelki. 2 tyg. temu znalazłem zdechłą wyschniętą w stercie słomy.
Kup sobie elektryczny odstraszacz i po problemie. Ja zakładałem u siebie taki na myszy w magazynie i teraz mam spokój.
Mam prosty sposób.Zakładam oczko , trafiłem już lisa i 2 kuny , na razie spokój
Jaką chemie zastosować na umycie starego niemytego traktora? próbowałem roztworem sody ale odeszło tylko z wierzchu. oleje i smary przywarte do żelaza zostały. czym to ugryźć?
Fular
Myjka na gorącą wodę ale nie każdy ją ma.
Nie wiem jak to wygląd ile tego jest. Ja robię tak jak syf jest duży to stawiam takiego i czekam aż będzie naprawę ciepło. Najpierw w słońcu go wygrzać z pół dnia, potem schować w cień i spryskać chemią. Ja używam tenzi do mycia naczep 50 zł 5l. Opryskiwacz rozrobić 1L + 5L wody i pryskać tak by nie kapało i ważne nie zasychało. Kropić go między czasie wypić piwko może 2. Potem myjka i ogień.
Prawdopodobnie po takim zabiegu lakiery zmatowieją. Więc jak są ładne to trzeba uważać.
Pewnie potrzebna będzie powtórka możesz próbować od razu albo poczekać i następnego dnia powtórzyć całą procedurę.
Też wale tenzi ale 1:1 i pistoletem do baranka. Obowiązkowo przy tym gaz maska i okulary.
1:1 zostaje biały metal?
Od zawsze stosuję sodę z gorącą wodą, a dla zwiększenia przyczepności i mniejszego rozbryzgu dużą ilość detergentu typu ludwik. Potem myjka i fabryczna farba złazi.
Aż tak to nie. Ale wszystko co luźne i złuszczone schodzi do zdrowej powłoki. Żeby do blachy wyżreć to też mam specyfik tylko nazwy nie mogę sobie przypomieć. Nakładam pędzlem lub wałkiem, 10minut i można zmywać.
Panowie muszę rozlać jeszcze troszkę rsm tzn jakieś 250l/ha a nadal zapowiadają nocne przymrozki nie poprzypalam sobie pszenicy? Jak sądzicie czekać czy rozlewać
Marek chodzi Ci o fosol...
Panowie muszę rozlać jeszcze troszkę rsm tzn jakieś 250l/ha a nadal zapowiadają nocne przymrozki nie poprzypalam sobie pszenicy? Jak sądzicie czekać czy rozlewać
Poczekaj na noce bez minusów
Scansol. Ten czerwony. Jedyne czego nim nie usunąłem to podkładu z ramy pługa b201...
Strony Poprzednia 1 … 372 373 374 375 376 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo