7,521 Ostatnio edytowany przez bamreras (2017-04-28 22:16:07)

Odp: GG FORUMOWE

Nie szło szybciej jej kupic. Jaki rok bedzie jak ze zlomu trafiłem ruską motopompe i silnik identyk był. Poszła za par groszy na dawce części.
Swoją drogą piła hardcor....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

7,522

Mam w domu dwie tajgi jeszcze ruskie i one na wolnych obrotach mają taką siłę że naprawdę można przycisnąć.
Tę piłę kupiłem na to że jest gotowa prowadnica z przystawką i olejem coby można było dać przedłużkę i mieć oryginał długą piłę do podcinania gałęzi przy polach. TYlko w sumie jest prawie kompletna, brakuje tylko tego elementu do zapalania. Wykonanie super, a na olx jest tylko kilka sztuk.

7,523

Dziwna sprawa w kombajnie włączam lewy kierunek to świeci lewy jak wcisnę prawy to mam awaryjnie hmmm co może być? Rozebrałam klosze niby wszystko dobrze?

7,524

Zajrzyj do gniazdka ew do wlacznika awaryjnych świateł

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

7,525

Masy nie ma..

7,526

Przyczyna Znaleziona okazało się że Przerywacz pierwszy raz zresztą taki dziwny widziałem. Zawiozłem go do miejscowego speca I na jutro ma zrobić jak daje w lewo styka się w lewo a w prawo to styka obydwa i stąd taki efekt

7,527 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-05-04 19:35:19)

czy komuś przybyło osn w powiecie?

jakieś informacje o tym sprzedawcy? sprowadza gruz czy sprawne klamoty?
https://www.otomoto.pl/oferta/ladowarka … yQnyx.html

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,528

A moze wolisz to samo w chinskiej wersji-gunstig nowy koszyuje nie wiele wiecej

7,529

chinol odpada, jeden mleczarz obok sprzedał dwa almany i kupił jednego chinola. drugiego dnia juz spawał.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,530

Panowie jak macie drogi dojazdowe obok lasów, czy krzaków i jak nie ma przejazdu, to jedziecie po polu czy podcinacie gałęzie, żeby dojechać? Ludzie robią łady przy swoich działkach żeby można było przejechać czy nie?

7,531

u nas po drogach , raczej piła i robienie przejazdów bo można na odwrócone brony,albo deski z gwożdziami zaliczyć w oponach.

Leszek   dla kolegów'

7,532

No niby tak, ale jak masz do wycięciaa/podcięcia z pół kilometra do jednego hektara to głupiego robota... Nikt nie robi ładów, a każdy chce jechać.

7,533

Ale ile opału będziesz miał

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,534

Jak ludzie na głowę chorzy to sami nie podetną, mają pretensje, że się jeździ, a drzewa Ci nie pozwolą zabrać. Jak dla mnie to każdy powinien sam we własnym zakresie to sprzątać. Każdy pod swoim polem.

7,535

Chcesz jeździć to musisz sobie gałęzie obciąć.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

7,536

A co w przypadku kiedy właściciel bruździ Ci za to, że podcinasz te drzewa?

7,537

A droga gminna czy jak? Jak gminna to jedź do nich zapytać co i jak. W tym roku miałem pozyczonego stihl teleskopowego to na wszystkich polach i łąkach podcinalem, piękna sprawa

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,538

Przeciez kazda droga ma wlasciciela.zglos i tyle.

7,539

Najpierw 2 pisma z żądaniem usunięcia gałęzi, przy braku reakcji tniesz i nikt Ci nic nie zrobi.

7,540

No nie każda droga ma właściciela, bo jak droga nie ma numeru, a jest wytyczona, np. przy samym lesie czyli w sumie lecie albo w lesie albo przez działki. Tyle, że od dziada pradziada te drogi są, to może jakieś zasiedzenie używalności drogi...