Odp: GG FORUMOWE
Nie szło szybciej jej kupic. Jaki rok bedzie jak ze zlomu trafiłem ruską motopompe i silnik identyk był. Poszła za par groszy na dawce części.
Swoją drogą piła hardcor....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 375 376 377 378 379 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie szło szybciej jej kupic. Jaki rok bedzie jak ze zlomu trafiłem ruską motopompe i silnik identyk był. Poszła za par groszy na dawce części.
Swoją drogą piła hardcor....
Mam w domu dwie tajgi jeszcze ruskie i one na wolnych obrotach mają taką siłę że naprawdę można przycisnąć.
Tę piłę kupiłem na to że jest gotowa prowadnica z przystawką i olejem coby można było dać przedłużkę i mieć oryginał długą piłę do podcinania gałęzi przy polach. TYlko w sumie jest prawie kompletna, brakuje tylko tego elementu do zapalania. Wykonanie super, a na olx jest tylko kilka sztuk.
Dziwna sprawa w kombajnie włączam lewy kierunek to świeci lewy jak wcisnę prawy to mam awaryjnie hmmm co może być? Rozebrałam klosze niby wszystko dobrze?
Zajrzyj do gniazdka ew do wlacznika awaryjnych świateł
Masy nie ma..
Przyczyna Znaleziona okazało się że Przerywacz pierwszy raz zresztą taki dziwny widziałem. Zawiozłem go do miejscowego speca I na jutro ma zrobić jak daje w lewo styka się w lewo a w prawo to styka obydwa i stąd taki efekt
czy komuś przybyło osn w powiecie?
jakieś informacje o tym sprzedawcy? sprowadza gruz czy sprawne klamoty?
https://www.otomoto.pl/oferta/ladowarka … yQnyx.html
A moze wolisz to samo w chinskiej wersji-gunstig nowy koszyuje nie wiele wiecej
chinol odpada, jeden mleczarz obok sprzedał dwa almany i kupił jednego chinola. drugiego dnia juz spawał.
Panowie jak macie drogi dojazdowe obok lasów, czy krzaków i jak nie ma przejazdu, to jedziecie po polu czy podcinacie gałęzie, żeby dojechać? Ludzie robią łady przy swoich działkach żeby można było przejechać czy nie?
u nas po drogach , raczej piła i robienie przejazdów bo można na odwrócone brony,albo deski z gwożdziami zaliczyć w oponach.
No niby tak, ale jak masz do wycięciaa/podcięcia z pół kilometra do jednego hektara to głupiego robota... Nikt nie robi ładów, a każdy chce jechać.
Ale ile opału będziesz miał
Jak ludzie na głowę chorzy to sami nie podetną, mają pretensje, że się jeździ, a drzewa Ci nie pozwolą zabrać. Jak dla mnie to każdy powinien sam we własnym zakresie to sprzątać. Każdy pod swoim polem.
Chcesz jeździć to musisz sobie gałęzie obciąć.
A co w przypadku kiedy właściciel bruździ Ci za to, że podcinasz te drzewa?
A droga gminna czy jak? Jak gminna to jedź do nich zapytać co i jak. W tym roku miałem pozyczonego stihl teleskopowego to na wszystkich polach i łąkach podcinalem, piękna sprawa
Przeciez kazda droga ma wlasciciela.zglos i tyle.
Najpierw 2 pisma z żądaniem usunięcia gałęzi, przy braku reakcji tniesz i nikt Ci nic nie zrobi.
No nie każda droga ma właściciela, bo jak droga nie ma numeru, a jest wytyczona, np. przy samym lesie czyli w sumie lecie albo w lesie albo przez działki. Tyle, że od dziada pradziada te drogi są, to może jakieś zasiedzenie używalności drogi...
Strony Poprzednia 1 … 375 376 377 378 379 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo