Odp: GG FORUMOWE
Elektryczny odstraszacz z Greene za 100zł na myszy szczury kuny i łasice i po problemie. Przyda się też potem gdzieś do magazynu. Przynajmniej jest spokój z myszami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 379 380 381 382 383 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elektryczny odstraszacz z Greene za 100zł na myszy szczury kuny i łasice i po problemie. Przyda się też potem gdzieś do magazynu. Przynajmniej jest spokój z myszami.
Dawno temu czytałem o nich i działają zapobiegawczo. Interwencyjnie już nie...
Pojawił mi się problem w kombajnie jakim są poty na pół bloku i nie wiem co z tym fantem zrobić? Po całej szerokości na łączeniu poty na szerokości 2-4cm
Między półblokiem a blokiem? Sprawdź czy nie puściły nakrętki od półbloków 6 szt...
Ja to zlałem i w żniwa olej pociekł na paski pompa-wentulator.... no i był dzień postoju..
macie jakies strony tj giełdy transportowe? prawie sprzedałem kombajn tylko jest problem z transportem, ciezko znaleść jakąś firme co przewiezie kombajn. trasa ok 100km pod ukraińska granice
Między półblokiem a blokiem? Sprawdź czy nie puściły nakrętki od półbloków 6 szt...
Ja to zlałem i w żniwa olej pociekł na paski pompa-wentulator.... no i był dzień postoju..
Dokładnie tak. Proponujesz je tylko dokręcić? Żeby to finalnie zrobić to cały silnik do roboty by był
chłopaki gdzie szukać części do opryskiwacza krukowiak apollo 1500 potrzebuje złączek,zaślepek uchwytów trzymających rurki na lancach zaworu regulacji ciśnienia itp. w agromach nie ma a na aleegro też niewiele
Nie szybciej bedzie na kolach? Chyba ze maszyna niepewna
Chyba najszybciej u producenta
macie jakies strony tj giełdy transportowe? prawie sprzedałem kombajn tylko jest problem z transportem, ciezko znaleść jakąś firme co przewiezie kombajn. trasa ok 100km pod ukraińska granice
To kupujący się nie martwi o to? Jak nie tajemnica to za ile poszedł?
widać że kupujący taki nie rozgarniety, zadatku nie dał i mówił ze jak nie znajdzie transportu to go nie bierze, więc w moim interesie jest mu pomóc z tym transportem.
Za ile poszedł napisze na PW jak juz pójdzie
To jak tak to na kołach mu zaprowadź. Najwyżej dla bezpieczeństwa heder jakąś lawetką zawieść. Ja człowiekowi bizona prowadziłem, to miało być koło60km a wyszło prawie 80. Też mi zależało, żeby się pozbyć tematu jak najszybciej.
tylko ja mu odradzam podróż na kołach, nie pytaj dlaczego
Wbrew pozorom w żniwa robi się też mnóstwo kilometrów, to i małe ryzyko, żeby coś padło po drodze. Ogólnie jak zapniesz najwyższy bieg to na nim dojedziesz. Też padło mi ładowanie jak prowadziłem, i ledwo co baterii starczyło. Raz się żyje
Żony szwagier kupil mdw 514 i mial pękniętą oponę do dętki. Z Wałbrzycha do bielawy dojechałem zanim przetarlo . Potem do domu po koło i dalej do Ząbkowic
Ostatnio sąsiad mnie zawołał żebym zerknął mu na elektrykę do 60tki bo padło wszystko. W międzyczasie zobaczyłem, że ma oponę wybuloną aż dętkę widać i poskręcaną na śruby. Jeździ już sporo czasu tak i jakoś nie wystrzeliła do tej pory. Jednak skręcanie opon śrubami uważam równoznaczne z samobójstwem....
Znajomy tak jezdzi duzym ursusem z przecieta opona z boku do detki i tak samo metalowymi klamrami pospinane juz drugi rok
chłopaki gdzie szukać części do opryskiwacza krukowiak apollo 1500 potrzebuje złączek,zaślepek uchwytów trzymających rurki na lancach zaworu regulacji ciśnienia itp. w agromach nie ma a na aleegro też niewiele
Zadzwoń do Krukowiaka do fabryki.
Zbrobiłe sobie przekładnie do rębaka by ciągnik nie musiał warczeć na 1800. 2:1 PO 15 in pracy paski przestały ciągnąć i zrobiły się po bokach szamaciane nie ma gumy tylko szmata.
To wina pasków czy np kół?
Kup czerwone Stomil Sanok to zobaczysz jakie powinny być wszystkie, ostrzegam tanio nie będzie.
Te były pix-x set
Tak patrzałem na ten nieudany eksperyment i może winne są chropowate koła?
Wziąłem inny pasek w ręką przeciągnąłem przez koło i po 3 ruchach zbrojenie było widoczne...
Co do pasków Stomil czerwonych to wiem..... ze są naj...
Strony Poprzednia 1 … 379 380 381 382 383 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo