Odp: GG FORUMOWE
czy ktoś na forum ma moze zt 323 na części z dokumentami?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 391 392 393 394 395 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktoś na forum ma moze zt 323 na części z dokumentami?
Panowie nie moge nigdzie na internecie znalesc jakie npk moze miec yara ultran 80 cos ktos moze kojarzy?
Aż sprawdziłem na stronie yary i nie ma takiego nawozu
Może chodzi o Ultra 8 z phosagro?
phosagro ma 8-20-30
jakieś opinie o ultra 8? chyba go wezme w tym roku. jak sie rozsiewa? czy sie nie zbryla i jak z działaniem w porównaniu do polifosek
normalny nawóz, nic sie nie zbryla, granulat jak polifoska, stosuje juz z 4 lata.
Ja też go pierwszy raz rozsialem w tym roku, też miałem wątpliwości. Kilku sąsiadów.je rozwialo, twierdzili, że od kilku lat żadnej roznicy nie widzieli poza cena w porównaniu do polifoski 6.
Rozsiewa się bez problemów. Parę lekko zbrylonych grudek było, ale nie miałem bigbagow przykrytych ;-)
Moim zdaniem lepszy od polifoski. Lepiej się rozsiewa. W tamtym roku wziałem samochód 8ki a w tym też trochę 10tki.
temat nie aktualny babka z agroloku zły kod pocztowy wpisała jak poprawiła to cena wzrosła tak ze sie nie opłaca. wezme NPK z polic 3-19-29.
Agrolok ma nawozy drogie w ch... Chemirol, Osadkowski, scandagra i wiele innych firm ultra ma
Pawel21990 bo ci ten przestawiciel z Agroloku co jezdzi na twojej okolicy robi drogO, im drozej tobie sprzeda dla niego wiecej premii z sprzedazy
Nie ma pomylki jest to yara ultran 80 niestety na workach nic nie pisze ile moze kosztowac badanie probki tej saletry?
Zróbcie sobie próbkę rozpuszczalnosci. Ultra 8 wg mnie rozpuszcza sie duzo szybciej a po drugie Rosja ma najlepsze pod wzgledem jakości złoża fosforytow.
Oglądasz Słomka?
Ale internet to jednak sila-slomek autorytet😄
Oglądasz Słomka?
A kto to?
Mówił o dobrych zasobach w ROsji do produkcji nawozów i tak mi się skojarzyło. Ogólnie parę razy oglądałem, ale wiernym fanem nie jestem. Każdego czasem warto posłuchać jak mądrze mówi.
Ja tego się z gleboznawstwa i chemii rolnej dowiedziałem z UP Wrocław
Pawel21990 bo ci ten przestawiciel z Agroloku co jezdzi na twojej okolicy robi drogO, im drozej tobie sprzeda dla niego wiecej premii z sprzedazy
Dlatego od nich nic praktycznie nie biorę
Strony Poprzednia 1 … 391 392 393 394 395 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo