Odp: GG FORUMOWE
Dziś pewna firma zrobiła nam cenę na Steyera 6175 cvt Full na kwotę 613 tys . Chyba trochę drogo , minus rabat dofinansowanie vat do zapłaty 350 tys zostaje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 426 427 428 429 430 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziś pewna firma zrobiła nam cenę na Steyera 6175 cvt Full na kwotę 613 tys . Chyba trochę drogo , minus rabat dofinansowanie vat do zapłaty 350 tys zostaje
Przeczytaj co napisałeś ?
Bylem w szoku, troszkę nie składnie napisane
może chcą naciągnąć , 472 tys netto by kosztował?
Coś Ci cenę z kosmosu zaśpiewali
Nie że się czepiam ale 613 tyś minus rabat dofinansowanie vat ??? i wyszło 350 tyś ? tego nawet szok nie usprawiedliwia bo
613tyś - vat 23% =498300 z groszami - 50% dotacji =249150zł :play:
mimo wszystko taka kasa za ciagnik, co on w sobie ma?
Pewnie robi loda. Koseś twój też ma tą opcję?
Nie , mój strzyże ,goli i pierdo... krawaty wiąże i usuwa ciąże ......
A nawiasem mówiąc zrobiłem dziś jazdę próbną starą nową ładowarką
No i jak tero napęd?
Na pusto to bajka , wygodniej niż jcb . Zobaczymy jak pod obciążeniem będzie chodzić , jest tylko mały mankament bo przekładnia zwalniająca mi trochę wyje
Troszku wyje, ale kształtu kosmicznego nabrała https://www.youtube.com/watch?v=HoMK8Tp_Tpc
Koseś - jesteś geniuszem !
Tomek ,to jednak była wina origa?Brawo ,jednak poczciwe 516 do czegoś się przydają.
Klękajcie narody!
Janusz no właśnie że nie, ten oring nic nie pomógł . Przełożyłem z maszyny do czyszczenia rowów ,ale jak znajdę czas to rozbiorę go bo on z początku chodził dobrze i nagle przestał więc jest tam jakaś usterka . Doleję więcej gęstego oleju do przekładni i może trochę przycichnie ,a jak sie rozleci to wtedy poszukam coś mocniejszego .
Kociołek od oleju jakiś znajomy... Taka kabina wygodniejsza czy chodziło o redukcję wysokości? Widoczność dobra z niej?
Na kociołku trzeba było autograf złożyć Janusz na pompach bo są od niego a Bamreras na kołach i za X lat może była by warta duże pieniądze
Cały zamysł to było to żeby wjechać do dawnej chlewni co ma 2 m wysokości i dlatego ładowarka ma teraz 1,9 m . jednak widoczność jest gorsza niż przedtem , ale nie gorzej niż w jcb .
Cześć mam pytanie czy użytkujecie pompy dystrybutory te tanie z allegro ? Czy one działają? http://allegro.pl/pompa-do-paliwa-ropy- … 31730.html lub taki z filtrem http://allegro.pl/pompa-paliwa-cpn-dyst … 33724.html muszę coś kupić bo mi się stara pompa rozleciała i nie miałem licznika, a te mają.
No ja mam taką jak z pierwszego linku i kilkanaście tys litrów już przelał. Z licznika od początku kapalo i w końcu go odłączyłem. Wąż to od razu trzeba konkretny kupić bo ten co jest w zestawie jak dostanie ropy to robi się elastyczny jak rura stalowa... No ale teraz to już chyba lepiej kasę na zbiornik dwupłaszczowy z dystrybutorem
Strony Poprzednia 1 … 426 427 428 429 430 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo