Odp: GG FORUMOWE
Ale demolka... kurde dobrze, że ludzi tam nie było
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale demolka... kurde dobrze, że ludzi tam nie było
Od pani z ODR dowiedziałem się że są niezłe jaja z aplikacją. Odradziła by cokolwiek samemu rysować. Zalogować się sprawdzić czy się zgadza ilość ha i mapek.
Od dwóch dni szarpie się z wpisaniem wniosku na pow 1,06ha jeden dzień próbowała sama dziś z rana pojechała do agencji..... sprawa oparła się o centrale....
Agencja nasienna tzepie olx. Mam wystawione zboża paszowe na sprzedaż i w kożdym dopisane odmianę zboża bo się ludzie pytają. Przysrali się do tego że paszówka ma być "no name" bo co kogo obchodzi jaki owies się dla qóni kupuje.... Jakaś padaczka normalnie.
trzeba było powiedzieć że każdy inaczej sie trawi w układzie pokarmowym róznego rodzaju zwierzat ;P
W przypadku owsa to ma znaczenie, jeden owies ma więcej łuski drugi mniej i taki koń może nie lubić jakiejś odmiany... Moje kury są dość wybredne i też nie każdy ruszą...
Ja tam nie wiem jakie odmiany jem codziennie na śniadanie
Gość podszywa się pod agencje nasienna a faktycznie jest to jakiś typek z HR-strzelce. Owies co wystawiam go od października 2017- bo do niego jakaieś ale- to bingo. I gość się właśnke wygadał że to ich flagowec. Że dużo tego bingo na paszę się pojawiło, a faktycznie na siew sprzedają.
Chyba Strzelce w długi idą, albo premoa na wakacje będzie za mała skoto tak się boją prowincjonalnych ogłoszeń.
jeśli wystawiłeś paszówkę to mogą ci na chubek czuja skoczyć! A jaką odmianę sprzedajesz to już ważna informacja handlowa od której zależy cena towaru...
Tak samo jak będzie nawet wyczyszczony petkusem bo kto Ci tego zabroni. Przykładowo kombajn dobrze nie obsiał i było dużo syfu...
Zawsze można, się ogłosić tak jak robią z psami
( sprzedam worki jutowe cena 60 zł. owies w gratisie)
ja ogłaszam swoja jarke podaje odmiane, pisze ze czyszczona. Wazne zeby nie pisac frazy "do siewu"
Ja tam nie wiem jakie odmiany jem codziennie na śniadanie
Wcinasz owies i nie musisz żreć tabletek na cholesterol...
W normie, żona szczupła a ma podwyższony, mówi że owies to dla koni :walka: i nie je.
Kolego P1i9o9t0r, półtorej minuty mi zajęło prawidłowe mam nadzieję napisanie Twojego nicka.
Miałem mały problem przy przedostatnim znaku, bo duże O jest podobne do 0. Wysokość ta sama, kwestia szerokości.
Nie bierz tego za zmasowany atak na Twoją osobę. Miałem Cię o to zapytać wcześniej, jakoś tak zeszło ... . Bądź tak miły i oświeć mnie, czy to jest jakiś szyfr, czy po prostu ***..ś pięścią w klawiaturę i to samo wyskoczyło ? Czekam na odpowiedź, bo jak już masz taki nick, to taki miał będziesz. Pozwolisz dla łatwiejszego kontaktu tytułować się P1 ?
Pisałem do Piotrfire od razu po pierwszych sygnałach, że nick sprawia problem w sprawie zmiany Nicka na łatwiejszy. Mam nadzieję , że może to poręczy. W którymś z wątków napisałem o co w mojej nazwie chodzi, mianowicie o to, że jestem Piotrem z rocznika 1990. Używam takiej nazwy wszędzie. Stąd też tu widnieje on. Z tego co zauważyłem kiedyś jest tu już użytkownik o nicku Piotr1990 lub bardzo podobnym. A żeby ułatwić nazywanie mnie "Po imieniu" w sygnaturze?(dobrze mówię ?) Napisałem sformułowanie "Piotr-nie kolejna mutacja grypy". I jest tak już z tydzień ? Dwa ? Co więcej mogę zrobić ? Jedyne co to usunąć to konto... Bo nic więcej nie przychodzi mi już do głowy.
Młody jesteś, w wieku mojej córki. Nic się nie przejmuj. Nie angażuj Piotra w poręczny. Wierzymy Ci. Wypowiadam się w imieniu Wszystkich uczestników Forum. Mam do tego legitymizację samego Administratora. Swoją postawą, czyli wpisami na Forum udowodniłeś, że ci na idei zależy. Witaj w klubie FF !
Młody, to fakt. Na forum zależy, bo gdzie indziej z chęcią i zaangażowaniem koledzy podpowiedzą, wymienią się poglądami a niekiedy też skrytykują
Witam wszystkich ponownie. I powtórzę się, ale trudno. Pierwsze zgrzyty za nami. A teraz mam nadzieję, że będzie tylko lepiej młody Piotr postara się być lepszy niż dotychczas. Tylko ten kontrowersyjny nick dalej kontrowersyjnym pozostanie
Nie przejmuj się. Mi też wyszedł bamreras a miał być bamberas. Ale teraz stwierdzam że bamreras bardziej do mojego poryramnego charakteru pasuje 😎
Młody jesteś, w wieku mojej córki. Nic się nie przejmuj. Nie angażuj Piotra w poręczny. Wierzymy Ci. Wypowiadam się w imieniu Wszystkich uczestników Forum. Mam do tego legitymizację samego Administratora. Swoją postawą, czyli wpisami na Forum udowodniłeś, że ci na idei zależy. Witaj w klubie FF !
a wolna ta córa, może chcesz zięcia z ff
Nie przejmuj się. Mi też wyszedł bamreras a miał być bamberas. Ale teraz stwierdzam że bamreras bardziej do mojego poryramnego charakteru pasuje 😎
Ja mogę być nawet tym "P1". Ale mimo wszystko łatwiej wymówić Piotr:) Mówcie do mnie jak chcecie 😀
Właśnie jestem po odpaleniu poczciwej 512stki. W sobotę ją ładujemy a w poniedziałek jedzie do nowego Pana dobrze, że idzie w dobre ręce.
Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo