Odp: GG FORUMOWE
Pawel21990
kiedyś szukałeś dla kogoś ma dwa na sprzedaż
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 508 509 510 511 512 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pawel21990
kiedyś szukałeś dla kogoś ma dwa na sprzedaż
Kolega był na Łotwie na polowaniu na rysie i wilki. Pokazywał mi zdjęcia. Jak wilk leżał na ziemi to tak nie ma odniesienia do jego wielkości ale jak zaladowali na klapę od pikapa to nie mieścił się...
Apyros weźmie żółtnice drobnokwiatową?
Wątpię, w truskawkach bierze ją najlepiej Haczkol duo
W czym to masz ? Staranka by wzięła
Dawno nie piłem już piwa, za to dziś jak siano wałowałem to ja zrobiłem zaległości. Zimne piwo było dziś zbawieniem
W pyrach prysołem już i jestem ciekaw efektu
https://www.olx.pl/oferta/chlodnica-wod … AcJhF.html
jak by ktoś szukał to mam coś takiego na sprzedaż
W pyrach prysołem już i jestem ciekaw efektu
To książkowo Mistral lub coś z metrybuzyną
Tylko z metrybuzyna uważać trzeba na wrażliwość odmian, bo ojciec Sencorem jednego roku spalił ziemniaki.
panowie jest sens pryskania jeszcze na łuszczynowca czy to już nic nie pomoże, wcześniej rzepak był pryskany ale coś środek słabo zadziałał
u mnie po kwitnieniu jeszcze ludzie jeździli, ja czekam na zasuszenie.
Ja pryskałem na koniec kwitnienia jeszcze raz .
Wejdź w rzepak i zobacz ile tych robali masz w tych łuszczynach . i sam ocenisz czy pryskać czy nie ... w zeszłym roku zrobiłem pół na pół i jest różnica ... niestety robale nas zjedzą
czy intercooler dołożony do silnika, ale zamocowany nie przed chłodnicami poprawi trochę sprawność czy szkoda roboty? Nie mam miejsca przed chłodnica, a chciałem założyć, bo silnik po rozgrzaniu traci sprawność.
Jakieś chłodzenie musisz zapewnić, inaczej montowanie chłodnicy mija się z celem
właśnie jest zbiornik paliwa i nie ma bardzo miejsca. Ogólnie ten ciagnik nie miał chłodzenia, tylko serie mocniejsze, ale nie wiadomo jaka ma teraz dawkę, i może przez to się grzeje nieco. seria mocniejsza może inaczej pod maska miała to rozwiazane.
Jak traci sprawność?
Pewnie moc spada po rozgrzaniu się turbiny bo tłoczy gorące powietrze. Ja tak miałem w Sharanie gdy się spieszyłem na lotnisko im bliżej Trójmiasta tym słabiej przyśpieszał przy wyprzedzaniu. Z powrotem je hasłem z normalnymi autostradowymi prędkościami mocy nie wykorzystał pełnej to i z chłodzeniem nie było problemu. Jak wróciłem umyłem intercooler z błota (uroki polnych dróg) i wszystko wróciło do normy.
Grzesiek Ile masz miejsca przed chłodnicą? Pod nią nie ma miejsca? Albo przed nią a pod bakiem?
Jest tak jak piszesz po rozgrzaniu czuć że słabszy i pracuje na skraju gotowania płynu. Ogólnie jest tak silnik chłodnica wody chłodnica klimy i oleju, zbiornik paliwa i nie ma miejsca bardzo nawet ręki wsadzić.
To może przy intelcoolerze postaraj się założyć jakiś elektryczny wentylator.
Strony Poprzednia 1 … 508 509 510 511 512 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo