10,241

Odp: GG FORUMOWE

Mi środkowy palec często pokazywali i demonstrowali swoje niezadowolenie uchylając szyby i rzucając wyzwiskami. A kiedy tylko była mozliwość bądź zatoczka zjeżdżaliśmy.

Siły na zamiary zmierz....

10,242

Cb radia nie brałem ze sobą bo wolałem nie słuchać. Ale jechałem krajówką itd i takich rzeczy nie miałem.

10,243

No ja też krajówką od Człuchowa smile

10,244

Brawo ty. Odważnie.

Leszek   dla kolegów'

10,245

Co dzień od Sikorków w Polskę startują kombajny i to przeważnie krajową ósemką. Niedługo do mnie na parafię zjedzie jakiś miniaturowy lex 560 z hederem 6,5 i nikt z tego sensacji nie robi, a czorty są ogromne, taka np 770 z 12 metrowym hederem.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

10,246

W tamtym roku jak Classem ze Słupska wyjeżdżał gość to korek ze 4 km miał a cb aż czerwone 160 km w 7.5 godziny o ile dobrze pamiętam

10,247

Kolega co roku jeździ lexem 770 do Przytocznej 140km pomagać w koszeniu rzepaku i z powrotem, trochę głupiego robota. Raz na mijance poszedł mu wózek z chederem do rowu...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,248

Spoko  kumpel  jak zakupił na węgrzech Claasa 204 też na kołach nim przyjechał  4 lata temu   smile)

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

10,249

Nasz poprzedni kombajn - 512 jechała 800km na kołach z Niemiec
Ciągnąc wózek za sobą. Mało tego przejeżdżała w Kołbaskowie przez granicę. Z wrażeń to 4 koła wystrzeliły, wysiadło ładowanie i odpalali ją na zaciąg passatem b2 1.6td. Jak się im to udało nie wiem

10,250

Dziś była na polu u mnie komisja Przymrozkowo- suszowa. To co zobaczyli wprawiło ich w osłupienie. Po krótce 70% strat w uprawach bo więcej nie można.

10,251

W mojej gminie tylko V i VI klasa, a uprawy zboża jare i rzepak objęte wnioskami suszowymi. Składamy jednak na wszystkie uprawy, i na wszystkich klasach. Może coś się zmieni w kwalifikacji do suszy, w razie co odrzucą.

10,252

androl napisał/a:

W mojej gminie tylko V i VI klasa, a uprawy zboża jare i rzepak objęte wnioskami suszowymi. Składamy jednak na wszystkie uprawy, i na wszystkich klasach. Może coś się zmieni w kwalifikacji do suszy, w razie co odrzucą.

U mnie tak samo w gminie. A 5 i 6 klasy jest niewiele w gminie...

10,253

Cześć. 
Jest jakiś kod Rabatowy do sklepu Hemas.pl na teraz ? Dzięki za sugestie

10,254

Czy ktoś z kolegów korzystał z takiego urządzenia i czy coś warte jest to, z racji tego że skończył mi sie kręgosłup musze go czymś zastąpić

https://m.olx.pl/oferta/ladowacz-tur-na … amp;page=2

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile

10,255

Trzeba uważać żeby nie pogiąć. Kolega to ma i zastępowało mu tura
Ale wiele razy to połamał tongue.

10,256

Ja mam coś takiego leży nie potrzebne tylko fakt że do poprawienia, ale i widły mam.

10,257

Kolega sobie coś takiego zrobił tylko masywniejszego i na siłowniku to jest bardzo zadowolony, tyle że zapina do c360.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,258

Jak masz problemy z kręgosłupem to nie kupuj na tył ! Parę zł więcej a kupisz z małego ciągnika, pięciu chłopów zastąpi.

10,259

Od kolegi kiedyś taki ładowacz pożyczałem do torfu i byłem bardzo niezadowolony dźwignia do wysypywania wypadała dokładnie na ramce tylnej szyby w kabinie "szyszce" 360 trzeba było wykręcić szybę a i tak ciężko było sięgnąć. Nabierać zbytnio nie szło mała pojemność i udźwig ok 300kg. Za mniej niż ten z linku kupiłem tura na szrocie autobusowym też na linkę ale już robota wygodniejsza. Z resztą używam go tylko do bel i bb-gów z dorobionym układem prostowodowym a resztę roboty cyklop robi bo inaczej było by mu przykro że jest niepotrzebny.

10,260

Panowie jak to jest z tym paliwem i ta platformą PUESCEK ponoć od sierpnia zmieniają się przepisy my tezaz odbieramy paliwo i mama zgłasza przywóz