Odp: GG FORUMOWE
Nie trać czasu siej ozimą
http://www.youtube.com/watch?v=oFEkZx2UT2s
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1072
http://www.klasyczny.com/forum/viewtopi … 6128#p6128
+103 / -1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 561 562 563 564 565 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie trać czasu siej ozimą
Jeszcze pole nie zwolnione. zeszłego roku w rzepaku po jarej quintus pryskałem na samosiewy.Dysza się zatkała za opryskiwaczem i tak została do wiosny. Jara przezimowała mimo,że wyrosła spora, kłosy piękne.Tez wiosennych siewów 1/3 krótsze.
jestem z siebie dumny. dziś upiekłem prawdziwy chleb na zakwasie. smak niesamowity
Zakwas też samemu zrobiłeś? Z czego?
jestem z siebie dumny. dziś upiekłem prawdziwy chleb na zakwasie. smak niesamowity
Żona będzie miała z Ciebie pociechę :dance:
Od lat robię żytni zakwas do żuru i chleba, a buraczany do barszczu i picia. Zasadniczo prowadzę, jak to się w mediach mówi, niehigieniczny tryb życia i chyba tylko odżywianie, a niejednokrotnie zakąszanie trzyma mnie w tej formie jaką mam.
Po nowym roku jedziemy z sąsiadem po piec chlebowy Winklera na 4 poziomy. Będzie chlebek jak tamta lala, ta pierwsza. Mamy pszenicę, żyto, orkisz i płaskurkę, o gryce, kukurydzy, maku, słoneczniku i dyni nie wspomnę. Ponadto sąsiad ma młynek do mielenia ziarna na mąkę. Będziemy się bawić w piekarzy, bo młynarzami jesteśmy już 15 lat i teraz trzeba iść level wyżej.
szs napisał/a:Zakwas też samemu zrobiłeś? Z czego?
Od lat robię żytni zakwas do żuru i chleba, a buraczany do barszczu i picia. Zasadniczo prowadzę, jak to się w mediach mówi, niehigieniczny tryb życia i chyba tylko odżywianie, a niejednokrotnie zakąszanie trzyma mnie w tej formie jaką mam.
Po nowym roku jedziemy z sąsiadem po piec chlebowy Winklera na 4 poziomy. Będzie chlebek jak tamta lala, ta pierwsza. Mamy pszenicę, żyto, orkisz i płaskurkę, o gryce, kukurydzy, maku, słoneczniku i dyni nie wspomnę. Ponadto sąsiad ma młynek do mielenia ziarna na mąkę. Będziemy się bawić w piekarzy, bo młynarzami jesteśmy już 15 lat i teraz trzeba iść level wyżej.
Pięknie poprostu👏👏👏
Pajej napisał/a:jestem z siebie dumny. dziś upiekłem prawdziwy chleb na zakwasie. smak niesamowity
Żona będzie miała z Ciebie pociechę :dance:
tylko jakos nie widze tłumów chetnych kobiet przed domem
maka, woda i na start łyżeczka cukru. https://www.youtube.com/watch?v=PG45c43qDXY&t=1s wzorowałem sie na tym, ale to nie apteka robienie zakwasu.
tylko jakos nie widze tłumów chetnych kobiet przed domem Pajej, czy cieszyłbyś się gdyby taka Jasmina przyjechała do Ciebie? https://www.youtube.com/watch?v=aAQvXwp … ikharmonik Wprawdzie język słoweński najtrudniej zrozumieć z pośród języków słowiańskich to widać że gnoju nie tyka, ale na końcu możemy zobaczyć że do czegoś się nadaje.
ja szukam normalnej dziewczynki, ale albo sa głupie albo brzydkie
Ja jakieś 15-20 lat temu pomagałem przy pieczeniu chleba to jak pamiętam smak i to jak długo mógł być przechowywany bez porównania. Oczywiście wypiekany w tradycyjnym piecu jakich kiedyś było pełno na wsi.
ja szukam normalnej dziewczynki, ale albo sa głupie albo brzydkie
Dziewczynki zostaw w spokoju bo twarzy w lustrze możesz nie poznać jak cie jakiś ojciec dorwie.... ... Dojrzałej kobiety sobie szukaj.....
Nie wiem jak wyglądasz i jakie masz wykształcenie ale pewnie jesteś z wyglądu jak DiCaprio a wykształcenie to co najmniejj docent... Skoro są głupie i brzydkie dla ciebie...
na głupotę nie ma nic wspólnego wykształcenie lub jego brak. Jak chcesz to mogę kilka historyjek z mojego życia napisać C na PW sam ocenisz czy miałem racje kończąc znajomość.
Wygląd... 99% dziewczyn jest ładne, ale ja mam szczęście do tego 1% że jakbym się rano obok jej obudził to przestraszyłbym się. Nie chcę jakiejś mis, ale przeciętną z wyglądu
Właśnie zamówiłem odkurzacz do kominków dla synowej na urodziny. Taki prezent zasugerował syn do nowego (starego) domu z kominkiem, który kupili. W razie afery syn oberwie po głowie
W przyszłym roku w planie mamy wymianę kotła c.o. Biorę pod uwagę pelleciaka, mówię do żony, że w takim przypadku też Ci kupię taki odkurzacz. Żona na to że, ty to na bank dostaniesz po głowie :stu:
na głupotę nie ma nic wspólnego wykształcenie lub jego brak. Jak chcesz to mogę kilka historyjek z mojego życia napisać C na PW sam ocenisz czy miałem racje kończąc znajomość.
Wygląd... 99% dziewczyn jest ładne, ale ja mam szczęście do tego 1% że jakbym się rano obok jej obudził to przestraszyłbym się. Nie chcę jakiejś mis, ale przeciętną z wyglądu
Nie ma brzydkich i głupich kobiet. Tylko czasem wina brak. Jak by Ci która dała to i by Ci podpasowała. A tak grymasisz i gówno masz. Nie obrażając nikogo ale mądrości u Kobiety szukać.???? Proszę cię.. Nie grymas nie grymas wychowasz sobie albo ona ciebie. O to Życie. Powodzenia. Pozd
Sarast dobrze mówisz. Kto wybrzydza ten nie ru*ha Lata leca, a mi się wydaje że im człowiek starszy to latwiej byłoby znaleźć kobitkę. Nie wiem czy człowiek śmielszy czy tak wychodzi? Ogólnie dobrze jest jak jest, i nie szukam wrażeń, szczególnie że żona zazdrosna jak cholera.
Nie tylko twoja 🤣🤣 a ja mam o tyle gorzej ze jak by znalazła klucz do szafy z bronią to by cieniutko było 😂😂😂
Nie tylko twoja 🤣🤣 a ja mam o tyle gorzej ze jak by znalazła klucz do szafy z bronią to by cieniutko było 😂😂😂
A wracając do tematu i kolega Pajej sobie coś w końcu znajdzie bo na sprawy babsko męskie mądrych nie ma! A przeciwności się przyciągają ze szok. Życie.
Sarast dobrze mówisz. Kto wybrzydza ten nie ru*ha Lata leca, a mi się wydaje że im człowiek starszy to latwiej byłoby znaleźć kobitkę. Nie wiem czy człowiek śmielszy czy tak wychodzi? Ogólnie dobrze jest jak jest, i nie szukam wrażeń, szczególnie że żona zazdrosna jak cholera.
Starszy łatwiej?
No nie zawsze we wsi mam chyba 20 kawalerów w wieku 30-65 a we wsi mieszka 220 osób....
Jeszcze jedno widzę, że kobitki lubia też żonatych. NIe wiem do końca o co kaman , ale zauważyłem po sobie. No i jeszcze jedno samemu trzeba zagadać. Dobrze, że nie robię pod krawatem, bo w domu miałbym piekło. Ostatnio bylem u dentystki to leżała na mnie jak mi zęba leczyła, nie śmiałem zwracać jej uwagi
Strony Poprzednia 1 … 561 562 563 564 565 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo