Odp: GG FORUMOWE
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 581 582 583 584 585 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz suba ode mnie. pytania będę zadawał pod filmem dla większego zasięgu
Gryka na pokosie.....
Kiedy wjeżdżać kombajnem?
Czekać aż cały pokos będzie suchy? Kiszona tydzień temu. 3 dni się kisiła 4 miała 30c bez wiatru. W efekcie po wierzchu łodygi zmieniły kolor na brąz czerwień.
Środek zielony lekko przywiedniety....
Andrew89 napisał/a:Niestety nie mam telegrama
Sprawdzałem na telefonie żony ( też nie ma aplikacji telegram) i link można otworzyć w przeglądarce.
Pajej napisał/a:Andrew89 napisał/a:Niestety nie mam telegrama
Sprawdzałem na telefonie żony ( też nie ma aplikacji telegram) i link można otworzyć w przeglądarce.
U mnie też wymaga aplikacje
Na elektrodzie wyjaśnili że to wina zasilacza
Ok filmów nie ma wszystkich ale akurat ten o rzepaku jest na YouTube
Opinie o agroplus df 100 6 Turbo? Ktoś się zetknął? Albo ktoś ma coś ok 100km na sprzedaż?
Ok filmów nie ma wszystkich ale akurat ten o rzepaku jest na YouTube
Tylko dużo pytań a żadnej odpowiedzi...
Soczewica 32% kozieradka 52 % koniczyna aleksandryjska 16%
Chwastów nie zwalczałem nawożenie i ochrona standard.
A ile tego na ha wysiewałeś?
Teraz za późno ale za rok to może spróbuję na moim ekologicznym polu po nostrzyku
15 kg na ha roślin towarzyszących i rzepaku tyle ile trzeba .
U mnie w tym roku znowu nie wypał, te 120 litrów na metr skutecznie uniemożliwiło wyjście rzepakowi i wyszły praktycznie same rośliny osłonowe. Dzisiaj przesiewam większy kawałek resztę po niedzieli albo takie zostawię i skosze na jesień mućkom .
120 litrów czego? Deszczu? U mnie susza najgorsza od lat. Przez cały rok 250 litrów. W sierpniu 13
U mnie też jeden przesiewał. Niby siał w wilgotną glebę zaraz po orce, ale zbyt płytko i w trakcie upałów 2,5 tyg. temu, cały następny tydzień też był upalny. Ja siałem pod koniec ubiegłego tygodnia, 3 dni później spadło 16 l deszczu i wschody choć nie idealne to przyzwoite.
W mojej okolicy od połowy czerwca do sierpnia spadło 10 litrów i to w 10 dni . Na początku sierpnia spadło 20 litrów a teraz nadrobiło za całe półrocze , spadło 120 litrów, z czego pierwsze 30 w porządnej ulewie w ciągu godziny było w rzece a dopiero następne opady zaczęły wsiąkać . Jak się uda to wody starczy na wschody rzepaku
Kolega posiał 15 lipca kukurydzę na moim polu po grochu to wyszła dopiero po deszczu sierpniowym. Drugi pokos łąk na sianokiszonkę zrobiłem na końcu czerwca a do tej pory trawa sięga połowy łydek.
u mnie od maja 210 litrów, a od poczatku roku może 400, z czego wiekszosc w styczniu
u mnie od maja 210 litrów, a od poczatku roku może 400, z czego wiekszosc w styczniu
To u mnie od początku roku 250????
no tak ale czerwiec i tak zrobił swoje
Czy w przednim moście są jakieś odpowietrzniki? Dziś chciałem sprawdzić stan oleju i po odkręcaniu śrub było "sykniecie" uciekającego powietrza...
Nie ma, a dodatkowo może z blokady przedniego mostu dawać do środka.
Ostatnio gitd przysłał żonie foto z fotoradaru, jako z uchwycili jej auto. Na zdjęciu dosc wyraźnie widać mnie jako kierującego i żonę jako pasażera. Czy jest sens walić ściemę i deklarować, że to żonka kierowała po to, aby ona wzięła mandat na siebie. głównie chodzi tu o te 3 pkt, mam już 3 więc kolejne już mi niepotrzebne... ????
Strony Poprzednia 1 … 581 582 583 584 585 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo