Odp: GG FORUMOWE
u mnie też troche hałasują, przed upałami planuje je jakoś reanimować, albo dopasować inne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie też troche hałasują, przed upałami planuje je jakoś reanimować, albo dopasować inne
Jak są chęci można dopasować od wszystkiego ja mam zamiar z ciężarówki kupić klime postojową i wmontować. tylko nie wiem jak z wydajnością tego jest. Może ktoś był kierowcą ciężarówki i miał z tym do czynienia? Wiem że Forsze miały takie klimy montowane choćby kombajnach tych nowszych.
mazi ale taka klima kosztuje z 2000zł http://allegro.pl/klimatyzacja-postojow … 51756.html ,,, poszukam używki lub jakiejś starej klimy
mazi ale taka klima kosztuje z 2000zł http://allegro.pl/klimatyzacja-postojow … 51756.html ,,, poszukam używki lub jakiejś starej klimy
przepraszam za 2 posty prosił bym o usuniecie 1 .. bo mi coś net słabo działa zawiesiło się i niechcący są 2
Tak chodzi mi o używkę można znaleźć na szrocie za parę stów nowa odpada.
Zawsze można na dachu zamontować baniak z wodo i się nią polewać z wężyka jak za gorąco
Raczej byś sie nią poparzył szybko by sie nagrzała
Raczej na tyle się nie nagrzeje nawet w czarnym pojemniku
oj mógłbyś się zdziwić
siąsiad latem wystawia beczke 200l wody tak aby sie opukać z kurzu to tak mu sie przez cały dzień nagrzeje że naprawde byś sie zdziwił nie mówie żę dużo ale jest naprawde ciepła a w małym pojemniku ...
to dlaczego montują na dachach panele z grzejników pomalowanych na czarno - zawsze coś nagrzeje tej wody
Dobrze nie będę się sprzeczał bo nie mam argumentów w lato muszę zobaczyć sam bo jedyne w czym na podwórku trzymam wodę to stara wanna aby kwiatki podlać
Panowie był ktoś z was w Działyniu dzisiaj ? Zielony Fortschritt 323 do sąsiada, Sławka Z.
Ma tam przyczepę chyba do roboty Ktoś z Nowogrodu może?...
ja w wakacje ustawiam beczke 1000l pomalowana na czarno i mam codziennie kapiele jesli tylko pogoda dopisuje takze sebastian bys sie zdziwil ile moze sie nagrzac. beczke ustawilem sobie wyzej na dole postawilem wanne i mam prysznic z beczki prosto do wanny
Kuzyn zrobił sobie panel po teście spuścił z niego wodę która po 15 minutach zamieniła się we wrzątek.
Panowie tak przy okazji świąt to wszystkiego najlepszego Wam koledzy życzę, aby wam dobrze rosło :brawo: , dobrze robiło :dance: , fajnie się żyło :gun: i co najważniejsze, żeby każdemu z Was zawsze forsz dobrze służył :walka:.
Pozdrawiam!!!
Ps i nie zapominajcie że jutro lany poniedziałek! Wiadra w dłoń i przed siebie :satan:
Ja też kolegom Życzę Wszystkiego Dobrego przede wszystkim zdrowia bo bez niego ani rusz :angel:
Chłopaki czy ma ktoś z was dostęp do" Tygodnika Rolniczego "? chodzi mi o numer z zeszłego tygodnia gdzie jest artykuł o ładowarce własnej roboty.
o heniu czy wcześniej bo też były
Chłopaki czy ma ktoś z was dostęp do" Tygodnika Rolniczego "? chodzi mi o numer z zeszłego tygodnia gdzie jest artykuł o ładowarce własnej roboty.
Mam ten numer , a co byś chciał wiedzieć?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo