Kupowałem u niego trochę części wcześniej do kombajnu i mojego, 303 kiedy poszła skrzynia biegolw niezły krętacz. A ceny podaje z rękawa kiedyś się z nim kłóciłem, przez tel. było tyle a jak pojechałem chciał 100 więcej jedno, co mu trzeba przyznać to, że ma wszystkie części nigdy nie było problemów z czyś jak nie było nowego zawsze było używane. A wracając do Wiesia to, koło co kupiłem w Kaliszu do kombajnu zapłaciłem 850 zl. z tulejkami a Wiesu chciał 1100zl za koło plus 100 za tulejki a co najlepsze kupuje je do gościa z Kalisza po 650 zl. Sprzedaje tez od niego szarpacze i przystawki do rzepaku do 512 i 514 tylko nie pamiętam cen szarpacz chyba 4200 zl a przystawka 2800 zł. Ma też części używane do kombajnów czasami jak coś taniego trafi w czechach przywozi na części. Zawsze można zadzwonić i się spytać.
PS.
Na Postolice trzeba uważać czasami kombinują z częściami używane malują farba i idą jako nowe byłem kiedyś świadkiem jak jakiś napinacz do 512 wykasował 350 zl i rolnik przyjechał po 2 dniach z reklamacja, że napinacz rozleciał się ( nowy) możecie sobie chyba wyobrazić, co tam się działo niestety ja już w tym nie uczestniczyłem.