101

Odp: Adresy Sklepów Z Częściami

Jest sklep dobrze zaopatrzony w części  zamienne rolnicze do wszystkich maszyn rolniczych oraz fortschritta .PIASKI firma MARWIN tel.655719336

102

Witam, czy ktos wie gdzie są sklepy z częściami w świętokrzyskim do fortschritta?

103

Iłża chyba że to nie świętokrzyskie .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

104

no i nawet troche daleko ode mnie ponad 100km

105

Co to jest 100 km , ja mam tam 220 i w extremalnych sytuacjach jeżdże po części.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

106

a ja mam tylko 20km do sklepu a jak zapytałem o wtryskiwacze do IFY silnika to się chłopcy zaczeli zastanawiac co to jest;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

107

tez mam do sklepu około 20km ale mają tam tylko części do silników a do skrzyń nie.

108

kolego udaj się do Opatowa

109

słyszałem w Opatowie chyba dośc duży jest sklep??

Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

110

kolego boberek666 możesz podać nazwę sklepu lub ulice, jak narazie jeszcze sie nie spieszę kupować części tylko zbieram informacje bo zamierzam kupic Fortschritta ZT-323-A

111

Masz również do dyspożycji sklep u Pantery lub PiotraK. Oni wszystko mają do naszych maszyn.

112

Ale porządny wybór 323 to jest coś pięknego.

113

no jeszcze nie wiem na 100% waham sie miedzy mtz a Fortschritt ZT-323-A

114

w opatowie jako takiego sklepu to nie ma tylko jest gościu co ściąga Niemiec części i ciągniki. Ja od niego miałem części do skrzyni i to w bardzo dobrym stanie

115

Opatów daleko ale potrzebne częśći do noramlnej eksploatacji znajdziesz w Jedrzejowie. Wiadomo jak był by większy remont to wtedy można się przejechac za częsciami. Jest jeszcze jeden W Skarżysku Kamiennym co ściąga maszyny z niemiec do rozbiórki od niego też można dużo żeczy kupić.

116

A w jędrzejowe to gdzie u krzywdy sie coś dostanie do zt323a do skrzyni nie mozliwe tylko do kombajnu to tak

117

Do silnika przeciesz sie dostanie u Krzywdy wszystko. Jedynie czego brak u niego to częsci do skrzyni. Może gdyby mu powiedzieć żeby się takimi częsciami zainteresował sprowadził by na pewno.

118

no zgadza się do silnika tak a co do przewodów to do utechu do Kielc każdego przewód  dorobią.

119

Pewnie jezdziłem tam za kilkoma przewodami wszystko super zrobione. Ja osobiście nie widze problemu z cześciami to Forszaja. Wszystko co było mi potrzebne dostałem.

120

Witam wszystkich zna może ktoś adres internetowy sklepu z częściami do forszaja ale takiego w którym mozna zobaczyć zdjęcie części i obok będzie jego cena.