Odp: Adresy Sklepów Z Częściami
Jest sklep dobrze zaopatrzony w części zamienne rolnicze do wszystkich maszyn rolniczych oraz fortschritta .PIASKI firma MARWIN tel.655719336
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest sklep dobrze zaopatrzony w części zamienne rolnicze do wszystkich maszyn rolniczych oraz fortschritta .PIASKI firma MARWIN tel.655719336
Witam, czy ktos wie gdzie są sklepy z częściami w świętokrzyskim do fortschritta?
Iłża chyba że to nie świętokrzyskie .
no i nawet troche daleko ode mnie ponad 100km
Co to jest 100 km , ja mam tam 220 i w extremalnych sytuacjach jeżdże po części.
a ja mam tylko 20km do sklepu a jak zapytałem o wtryskiwacze do IFY silnika to się chłopcy zaczeli zastanawiac co to jest;D
tez mam do sklepu około 20km ale mają tam tylko części do silników a do skrzyń nie.
kolego udaj się do Opatowa
słyszałem w Opatowie chyba dośc duży jest sklep??
kolego boberek666 możesz podać nazwę sklepu lub ulice, jak narazie jeszcze sie nie spieszę kupować części tylko zbieram informacje bo zamierzam kupic Fortschritta ZT-323-A
Masz również do dyspożycji sklep u Pantery lub PiotraK. Oni wszystko mają do naszych maszyn.
Ale porządny wybór 323 to jest coś pięknego.
no jeszcze nie wiem na 100% waham sie miedzy mtz a Fortschritt ZT-323-A
w opatowie jako takiego sklepu to nie ma tylko jest gościu co ściąga Niemiec części i ciągniki. Ja od niego miałem części do skrzyni i to w bardzo dobrym stanie
Opatów daleko ale potrzebne częśći do noramlnej eksploatacji znajdziesz w Jedrzejowie. Wiadomo jak był by większy remont to wtedy można się przejechac za częsciami. Jest jeszcze jeden W Skarżysku Kamiennym co ściąga maszyny z niemiec do rozbiórki od niego też można dużo żeczy kupić.
A w jędrzejowe to gdzie u krzywdy sie coś dostanie do zt323a do skrzyni nie mozliwe tylko do kombajnu to tak
Do silnika przeciesz sie dostanie u Krzywdy wszystko. Jedynie czego brak u niego to częsci do skrzyni. Może gdyby mu powiedzieć żeby się takimi częsciami zainteresował sprowadził by na pewno.
no zgadza się do silnika tak a co do przewodów to do utechu do Kielc każdego przewód dorobią.
Pewnie jezdziłem tam za kilkoma przewodami wszystko super zrobione. Ja osobiście nie widze problemu z cześciami to Forszaja. Wszystko co było mi potrzebne dostałem.
Witam wszystkich zna może ktoś adres internetowy sklepu z częściami do forszaja ale takiego w którym mozna zobaczyć zdjęcie części i obok będzie jego cena.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo