Odp: dane 303 i 300
aha czyli akmulatory musze kupić 2 12 ??
Tak Masz linka i czytaj żebyś wiedział jaki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » dane 303 i 300
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aha czyli akmulatory musze kupić 2 12 ??
Tak Masz linka i czytaj żebyś wiedział jaki
Posiadam ZT304 wiem że tych ciągników jest niewiele w Polsce czym on się różni od ZT303
Posiadam ZT304 wiem że tych ciągników jest niewiele w Polsce czym on się różni od ZT303
Pewnie tym co 323 od 325, ten drugi ma bardziej rozbudowaną hydraulikę i na tym różnice się kończą.
Znajomy ma 304 i on mówi że to była wersja transportowa co by potwierdzała ta strona http://translate.google.pl/translate?hl … tor_ZT_304
główną różnicą jest brak przedniego napędu
a czy może jeździł ktoś z was forsztajem zt 303 na opale??? jeśli tak to czy opał ma jakiś wpływ na działanie tego silnika???
Coś mi się wydaje, że jesteś pierwszym co nie jeździł. Ale podejrzewam że twój traktor już dawno jest przyzwyczajony do tego paliwa.
Ja tez nie jeździłem... to jest nas dwóch
ja jezdziłem c c360 fergusonem jeżdze nawet samochodami nowszej generacji i generalnie dobrze to znosza
a nie niwecie gdzie można nabyć nowy tłumik do forsza bo stary już jest zdegradowany w on jest bardzo nietypowy
Pszenno , Panków tam są
Przypał mój ZT304 posiada przedni napęd jamir12 chyba ma rację że hydrauliką
Może niech się w temacie tego ZT304 wypowie PiotrK co to za maszyna no i mógł byś jakieś fotki dac w odpowiednim dziale.
Tylko z tego co piszą niemcy to ten traktor nie powinien posiadać ani napędu ani podnośnika ani wom-u możę masz jakiś przeszczep ? daje kolejny link
http://translate.google.pl/translate?hl … temid%3D92
Tak jak powiedział jamir na ten temat niech sie wypowie PiotrK
Czy wszyscy zauważyli znacznie zwiększony apetyt na opał niż na olej napędowy wiem że to normalne. Ale mój 303 przy orce spala około 18-20l na 1ha opału a oleju napędowego (zza wschodniej granicy) zżera na poziomie 13l na 1 ha. (A pierścienie miał zmieniane i końcówki po regeneracji a pompa raczej a porządku bo pali na dotyk zimny czy ciepły nie ma różnicy)
Czy wszyscy zauważyli znacznie zwiększony apetyt na opał niż na olej napędowy
ja nie widzę różnicy
Jest znaczna, długo nie jeździłem aż okazyjnie kupiłem opał i zabrałem się za gruber, różnica ogromna mierzyć dokładnie nie mierzyłem ale w zbiorniku ubyło więcej niż zwykle.
No Admin na OO jest już dział a Ty sam ciągniesz temat w dziale z danymi, oj nie ładnie.
Siema mam pytanie ile stopni wynosi skręt forszaja zt 323 i jak też można go zwiększyć?
I na co mam zwracać uwagę przy kupnie forszaja.
Cześć kupujący. Znajdź sobie wątki dotyczące zakupu forszaja i miłej lektóry.
Drodzy użytkownicy mam do was pytanie bo planuje zakup kolejnego forszaja ale już z napędem czy wie ktoś jaka jest różnica między modelem 30:)3 a 303D o ile w ogóle jakaś jest??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » dane 303 i 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo