81

Odp: Narzędzia warsztatowe

http://allegro.pl/coval-klucze-plasko-o … 73785.html
weź sobie te, masz 16 i 18 które w naszych forszajach się przydadzą, oby jak najmniej smile

82

Narazie nie mam jeszcze forszaja dopiero się przymierzam do kupna. A te 2 klucze zawsze można osobno dokupić jak będą potrzebne. Jeszcze mnie interesuje rada odnośnie wyboru klucza dynamometrycznego. Co myślicie o tych 2 z poprzedniego postu? King Tony czy Jonnwsway będzie lepszy a może inny?

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

83

Osobiście używam kluczy grene jak już pisałem, dynamometryczny też tylko do 350 Nm, ale jeśli pytasz o te dwa ww to obie firmy są jedne z najleprzych

84

Biorę pod uwagę też inne firmy. A co to ww King Tony to słyszałem że troszkę gorszy od np Jonnesway-a.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

85

te dynamometryczne różnią sie tylko cena i napisami. Bierz który chcesz mam taki sam działa...

86

Już zamówiłem Jonnesway-a i komplet kluczy płaskich koło środy czwartku powinny być.

87

Znam Polską fabrykę narzędzi która sprowadza je z Bułgarii nie cechowane, cechuje znakiem własnym i sprzedaje jako własny wyrób, a czy do Bułgarii nie przypływają one z dalekiego wschodu, to też nie jest pewne, a może to być tylko przepływ faktur. Tak to bywa z tą firmowością.

88 Ostatnio edytowany przez sawek.1990 (2013-03-27 13:44:09)

Zobaczymy jak paczki przyjdą czego są warte te narzędzia. Ale wydaje mi się że coś posłużą, marka do czegoś zobowiązuje!

Dzisiaj mi przyszły klucze płasko oczkowe, i spostrzegłem że klucze posiadają inaczej wybitą nazwę producenta. Tak poza tym to wykonanie nawet nawet chociaż można było by się spodziewać troszkę lepszego wykonania ale zobaczymy jak się będą spisywać podczas użytkowania.

89

mam zamiar zbudowac  sprezarke cos mocno wydajnego zeby szybko nabijało powietrze od czego moge wykorzystac kompresor czy zainwestowac w nowy?np taki
http://allegro.pl/pompa-powietrza-kompr … 09940.html

90

To chińskie badziewie, szkoda kaski na taki kompresor.

R E S P E C T ! ! !

<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>

91

Można silnik ze FSO przerobić jak na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=2X40QIXXxC0 myślę że w miarę rade sobie daje jak na te butle.

92

Poszukaj sobie 3JW60. Będzie tanio i dobrze.

93

One są tanie ale nie dobre .

94

Ja ma 3Jw60 i nie narzekam do własnych potrzeb idealna dałem 300zł i za części 200 z nowym typem zaworków całkiem inna sprężara , ja polecam

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

95

posiadam  3jw60. Piotrfire co to za nowy typ zaworkow? skad je wziasc

96

Na allegro kupowałem firma z wrocławia tu masz link http://allegro.pl/zawory-3jw60-komplet- … 09954.html

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

97

mam te same zakupione pare miesiecy temu

98

Najlepszy kompresor ma Koseś z silnika

99

Ale raczej nie do malowania wink ,co do 3jw60 to ma ją na takich samych zaworkach i zawsze któryś się zepsuje a dodatkowo strasznie się grzeją przy kilkugodzinnej pracy .

100

ja ze złomu przytargałem coś takiego http://allegro.pl/sprezarka-agregat-kom … 21984.html wyczyściłem zaworki i działa jak tamta lala. Jedyny ból to to że nie mogę nigdzie dostać zbiornika na powietrze.... Ogólnie to na moje potrzeby wystarcza. Piaskarkę na dyszy 4mm ciągnie bez problemu.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....