Odp: Jaka jutro pogoda?
Ptasia grypa im nie straszna.
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ptasia grypa im nie straszna.
Właśnie na podwórku mam stado około 20 turkawek, się wyprawia https://pl.wikipedia.org/wiki/Turkawka_zwyczajna
A ja za stodoła z 30 żurawi
Jak komuś się nudzi to można sobie poklikać porównać......
https://meteomodel.pl/dane/srednie-mies … ax_empty=2
Ciekawe czy ktoś zostawi na zbiór np gorczyce, która była zasiana w poplonie...
Teoretycznie papier wszystko przymnie i nawet armirowe poplony można by zostawwić. Gorczyca z facelią patrzą rano w dół w południe stoją na baczność... Na chwilę obecną 0.5 ha facelii zostaje na 100%. Niestety gorczycę która by się kwalifikowała potraktowałem gruberem
Tak mnie naszło bo akurat jest przerwa w mojej szkole.
12 stopni w marcu nie jest równe 12 stopniom w październiku. Uczennice podczas 12 stopni w październiku poubierane w kozaczki, kurtki, szaliki i całą resztę. A dziś przy 12 stopniach wysiadują na ławeczkach w kusych spódniczkach z pępkiem na wierzchu i dekoltem wywalonym.
Jeśli macie córki to sprawdzajcie jak wychodzą ubrane do szkoły.
jest na czym oka zawiesic, a Ty narzekasz
I skarpetki kończące się przed kostką....
jest na czym oka zawiesic, a Ty narzekasz
może i można ale nawet najstarsze roczniki czyli maturzystki mogły by być moimi córkami jak by mi wyszedł pierwszy raz
To jest upadek obyczajów, teraz chodzą z gołymi dupami a pozniej co pokaże chlopakowi na randce skoro juz wszystko widział?
nie będzie pokazywać tylko robić, a co to się domyślasz
Dziewczyny powinny sie szanować to wtedy się je szanuje. Nie inaczej.
Sam mam 3 córki i nie mylcie ładnych zgrabnych i krótko ubranych dziewczyn z dziwkami bo możecie się moc o pomylić.
To może teraz córki mam w spódnicy do kostek do szkoły czy na uczelnie wypuszczać?
Starzy kawalerowie weźcie się za swój wygląd i nie bójcie się ładnych dziewczyn atrakcyjnie ubranych.
ja powiem z doświadczenia kawalera że jako kandydatki na dziewczyny wolę przeciętne, normalnie ubrane niż te "przyciągające wzrok" bo one wydają mi się sztuczne
... ładnych dziewczyn atrakcyjnie ubranych.
atrakcyjny strój dla nastolatki nie jest odpowiednim strojem do szkoły.
Oj starzejemy się, dzisiejsze standardy wykreowały 20 lat temu tirówki stojące na dojeździe do siedziby Rabena w Gądkach pod Poznaniem. Pewnie nie raz o tym pisałem, ale emancypacja kobiet rozwija się wielotorowo jedne chcą zachowywać się jak mężczyźni inne jak dziwki, jeszcze inne jak połączenie jednego i drugiego. Problem polega na tym, że w tych dziwnych czasach najtrudniej być sobą.
No to na jutro prognoza największego mrozu tej zimy.
No i patrzę że zapowiada się tydzień bez deszczu ewentualnie jakiś nie duży...
a u mnie zima biało śniegu z 2cm a teraz pada obecnie coś ala grad z śniegiem i marznącym deszczem
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo