Odp: Pada śnieg???
U mnie to dopiero jazda 3 godziny stałem w korku cały czas pada wieje i jest ok 1 stopnia na plusie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie to dopiero jazda 3 godziny stałem w korku cały czas pada wieje i jest ok 1 stopnia na plusie
Ja kilka lat temu w takich warunkach jeździłem po wywar do gorzelni 60-tka z kabiną puszką mróz śnieg zawierucha ja *****y w ruską czapkę uszatke jadę jakieś 10 kilometrów w jedną stronę później stanie z 5-6 godzin w kolejce qrwa to były czasy zawsze mogłem jechać zetorem 12145 ale on nie zawsze chciał zimą współpracować
ja powiem że wkoncu śnieg .. nie za wiele ale sypie ... gorzej bedzie przy odwilży
no lepiej zeby go też za dużo nie było bo będą powodzie podtopienia
i mi zabiorą kaskę na Podwyżkę a tego bym nie chciał .... ;/
pięknie pada, woziłem obornik 60 bez kabiny, mam dosyć
Jestem dziś pod Ślesinem to prawie cały dzień padał śnieg jest już koło 30 cm
Ja dzisiaj cały dzień odśnieżałem podwórze 60 z pługiem na podnośnik i na koniec urwała się dźwignia od widełek wysprzęgnika
Bastelli- pisze że rolnicy w przechowalniach mają straty nie tylko oni hurtownie też dzisjaj do mnie dzwonili za burakiem bo im zamarzł ; myślę że straty z tego powodu są w calym kraju ;mniejsze lub większe straty ale są -w tej chwili-4c;i full śniegu
Popadało i u mnie nawet pług do śniegu zapiąłem i trochę się powścikałem.
Kamil2610 widzę, że mamy podobne obawy, to jaka branża? PSP, SW czy Graniczna?
U mnie znów pada to białe dziadostwo a miałem dziś wypychac z podwórka ale poczekam na więcej i za jednym razem wygarnę wszystko.
Bartek SW SW
Ja dzisiaj odpaliłem forsza zapiąłem tura i odśnieżałem bo za stodołą zaspy na metr mi porobiło a po kiszonkę jakoś się musiałem dostać.
Krzychu ja cały czas kombinuję gdzie Ty mieszkasz w okolicy tego Sieradza i nie wiem czemu chodzi mi po głowie Chojne.
Kamil2610 witaj w klubie gadzino
Oj Tam oj Tam od razu gadzino
W tej chwili jest
W tej chwili jest +6C śniegu już nie ma ale gleba jest zmarznieta -wiosny jeszcze nie ma
Ładna niespodzianka za oknem ze 3 do 5cm śniegu. Napadało chyba nie na te święta
Zamiast po palmę idę po choinkę
rano padało . teraz świeci słonce
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo