Odp: Pada śnieg???
U mnie wczoraj podczas siania zboża były 4 Pory roku... Deszcz / Śnieg / Słońce... Masakra jakaś.. W jednym momencie to było biało... śmiesznie było siać
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie wczoraj podczas siania zboża były 4 Pory roku... Deszcz / Śnieg / Słońce... Masakra jakaś.. W jednym momencie to było biało... śmiesznie było siać
U mnie było tak samo w pewnym momencie nie widziałem znacznika.
Ale był potrzebny normalnie w polu susza
A u mnie znowu na glinach woda stoi w dodatku dzisiaj co chwila zapier**** śnieg z deszczem.
Moja siostra dzisiaj odśnieżała samochód z rana ! A tam szkoda gadać :wow:
a ja jak było sucho to na bagnie posiałem ale patrząc na prognozy pogody będę jeszcze raz siał bo zalało !!"
Ja miałem w tegorocznym planie zasiać jare w miarę możliwości szybko, ale chyba wyjdzie że znowu razem ze wszystkimi zasieje,... Przez ten śnieg i wiatr to nawet się nie chce z domu wychodzić.
Ja już prawie posiałem ale jak zwykle pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł.Początek kwietnia a wszyscy za półmetkiem siania .W tamtym roku tak nie było jeśli dobrze pamiętam.Zniwa i tak się rozpoczną tradycyjnie
Nawet wszystkiego nie po bronowałem bo zaczęło padać a co dopiero siew . Czekam dalej może się doczekam
ja na luzie sieje po świętach
Ja posiałem ok 30 ha zostało mi jeszcze z 10. Jutro jadę i skończę.
u mnie dzisiaj rano był śnieg potem ładne słońce. Aby tylko mrozu nie było bo np. ja już posiałem a ziarko już napuchło i jak będzie mróz to rozsadzi ziarka
u mnie już jęczmień na wierzchu ...
a u mnie w gararzu leżakuje i czeka
Ja dzisiaj zasiałem 3 hektary owsa jutro jak nie będzie padać to sieję dalej.
Macie ciekawie u mnie tylko deszcz cały dzień.
Pada śnieg ??? Kurde ciekawe co będzie z trawą zasianą 10dni temu i pare dni temu z bożami
Godzina 18 i dalej sypie !
Wierz mi dobrze będzie. Najniebezpieczniejszy dla nich będzie maj.
rano jak wstałem mogłem iść bałwana lepić a teraz większość śniegu już zniknęła...
u mnie jest narazie dobrze nie ma śniegu i nie ma deszczu
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo