Odp: Pada śnieg???
chyba zmiatania wody bo dosyć pada ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba zmiatania wody bo dosyć pada ...
U mnie -11 i zaczęło czymś zacinać ale lichy to śnieg.
u mnie z wieczora sypało i to nie źle ale ciepło jest i mam wrażenie ,że będzie deszcz
U mnie sypie śnieg, przez godzinę spadło 2 cm. Mocno wieje i zwiewa ten śnieg. A temperatura to około -12
rano -15 i około 5-10cm śniegu co leży u nas od 1 grudnia...
przez noc dosypało śniegu, a teraz +3 i powoli czarno śię robi....
a u mnie wiosna +5 i deszcz od czasu do czasu pada, po śniegu zostało wspomnienie
U nas na Dolnym Śląsku jak na Wiellkanoc ?- a nie Boże Narodzenie !
a u mnie +7 i pelno wody wszedzie
To ja mam jak w Wielkanoc +8 i świeci słońce
+ 6 a na mojej gruntowej drodze - szklanka na wodzie , wczoraj byliśmy na pasterce ( co roku chodzimy pieszo - taka u mnie tradycja , 3 kilometry ) a dzisiaj już kaszelek , trzeba będzie za aplikować jakieś " lekarstwo " he .
śniegu zero, +6 i bez wiatru- wiosna idzie
Dzisiaj termometr w cieniu pokazał +11 do tego ładne słoneczko po prostu ładna wiosna tej zimy
Mnie to wcale nie cieszy boje sie powtórki z zeszłego roku. a teraz ubezpieczenia nie wykupiłem
u mnie o godz. 12:00 +14 stopni (termometr od strony północnej i w cieniu) słońca co prawda nie było tylko dość mocny wiatr ale do licha +14 :crez:
spokojnie idzie wyż z zachodu będzie mrozić w nocy 2 dni ciepła wiosny nie czyni
U mnie już prawie po śniegu który pokazywał Sebastian na zdjęciach.Wczoraj po 22 było +4 stopnie
+5 stopni i raz chmury raz słońce... ale może by jakiś moderator zmienił tytuł tego wątku na "pogoda i opady" bo trochę żeśmy od tematu odeszli
Ciąg dalszy epizodu wiosny w zimę?
wypuściłem bydło wczoraj też biegały, ale miały radość ogon w górę i cwał.
u mnie +7 wiosna na całego jak tak dalej pójdzie to zamiast odśnieżania w pole trza będzie jechać
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo