21

Odp: Od dzisiaj nie piję nie palę

mnie nie ciągło nigdy  do palenia a picie to tylko okazyjnie nie lubie wódki bo boli głowa ale już po spirytusie mnie nie winko nie dziękuje a piwo smidwiks irandzki jabłkowe piwo  z lodem to po ciężkim dniu pracy
ale po zatym to mnie nie ciagnie

22

Sebastian napisał/a:

Ta a kto mnie potem od wiezie  ? sad

Mam w domu tylu kierowców że na pewno ktoś zawsze by był wolny

23

draqon22 napisał/a:

Sam  jestem  ciekaw  jak długo  wytrzymam wink

Pojutrze będzie 3 dni big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

24

No to ja chyba jestem rekordzistą. Od prawie 33 lat ani jednego papierosa w ustach smile
Co do alkoholu, to za piwem niespecjalnie ale wódeczka owszem. Oczywiście w granicach przyzwoitosći i dużo poniżej średniej wiejskiej.

25

Nie jesteś bo ja od urodzenia czyli 35l. wink a z alkoholu to tylko piwo karmi i nic więcej nawet na wlasnym weselu kielicha nie wypiłem.

26

Co do picia to wódeczka to na imprezach lub w doborowym towarzystwie... piwko jedno, moze dwa, latem zimne na orzeźwienie po dniu pracy, zimą gorące na rozgrzanie... reszta alkoholi sporadycznie pod język by bukiet poczuć... palić nie palę bo mi to nie smakuje, ale za to snuffam. nie wiem jak wy panowie ale tabaczki nie odmówię...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

27

myślę, że wszystko jest dla ludzi, a jeszcze jutro wesele więc upewnie się w moim przekananiu ;-)

28 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-07-24 11:15:29)

Ojcu 0,5 kg tabaki na tydzień jakoś tam starcza smile
Pomyłka 200 gram starcza tongue

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

29

nie no bez przesady... tyle to mi prawie na rok wystarcza

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

30

Ojciec 3 paczki waletów to na dzień to normalka jak  PALIŁ ,  dochodził do 4   sad sad sad

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

31

ja popalam, lubię pety smile alkohol to generalnie wódka jedynie w dobrym towarzystwie. I "piwo" karmi karmelowe za którym przepadam.
Dragonie jak idzie? trzymasz się?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

32

ja wytrzymałem bez fajki 6 godzin ale dużej się nie dało big_smile

33

Fenol napisał/a:

Dragonie jak idzie? trzymasz się?

Już  szlag  trafił  wszystkie  moje  postanowienia ,  papieroska  zapalilem  jak doszedłem  do  siebie a  jeżeli  chodzi  o  picie  to  wczoraj  dzwoni  do  mnie  sąsiad  i  pyta  czy  mam  z   pięć  elektrod   do  porzyczenia  ,  mówię  że  mam i  niech  podjedzie  jak  chce a  że  pszyszedl  na  lacza  przez  pola  to  już  wiedziałem  czym  to  się  skończy 0,7 obalone  w  letniej  kuchni big_smile  Mam  słabą!  silną  wolę wink

34

dobre hehhehehee smile
opiłeś po prostu sukces 3 dni wink teraz czas na 4 dni!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

35 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2011-07-24 22:02:41)

Po  głowie  się  drapę  i  se  myślę  że  takie  coś jak  niepalenie  to  chyba  nigdy  w  grę  nie  wejdzie  a  coś takiego  jak  niepicie  to  może  i  owszem  ale  po  zmianie   środowiska

Wasze  zrowie  Panowie

36

Palenie żuciłem ,ale łyknąć sobie wolę .Chętnie piwko wóda też ujdzie.Staram się pić pod rozum anie pod zakąske

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

37

popieram poprzedników palenie to głupota ale nie pic tez

Rolnik z powołania:-)

38

Tylko że często jedno rodzi sie z drugiego .czytaj- po piątym piwie chce mi sie palić smile

39

Jakieś postanowienia noworoczne wink ?????

mdw

40

Postanawiam  nie mieć  postanowień.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h