Odp: Przyczepy wywrotki IFA HL HW Cena-2zł/kg!!!!!!
polum ile taka kosztuje i jak wywraca można zdjąć burty z jednej strony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Przyczepy wywrotki IFA HL HW Cena-2zł/kg!!!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
polum ile taka kosztuje i jak wywraca można zdjąć burty z jednej strony
JOKER NAWET NA NIĄ NIE PATRZ. Warta jest tyle ile waży - wierz mi - oj waży. To samo po polu ciężko uwlec, a jak coś naładujesz to Kirowiec ma co robić. To zakała, przerost formy nad treścią.
nie noto ile mocy jest potrzebne do niej jak do beli jeśli odpiąć da sie bok to pasuje a jak wywraca to git
Kiedy ciągnę dwóch przyczep cca 9t lub jeden wielki 18t, tak ciągnik ciągnie tak samo.
Ta wielka przyczepa za Kirowca jest na pewno do pole ciężka,lub do transportu na drogach za silniejszy cignik może być dobra, duża pojemność i objętość, to jest idealne dla produktów rolnych.
Kto szuka dużej wywrotki?
Taką znalazłem http://auto.bazos.cz/inzerat/11957050/V … S-1612.php i taką http://auto.bazos.cz/inzerat/11845199/P … 2-1612.php
a panowie co myślicie o przerubce przyczepy kontenrowca to znaczy dodanie nowej skrzyni i siłownika tylko jakiego i ile to by kosztowało
Ja myślałem żeby zrobić z naczepy "łódki" dodać oś, i przyczepa gotowa tylko dopasować do wielkości ciągnika bo sama przyczepa wtredy sporo waży. A cenowo nie wychodzi tak źle.
daleko nie trzeba szukać mamy taką przyczepkę na forum
Może jakaś mała podpowiedź?
no właśnie gdzie na forum
daleko nie trzeba szukać mamy taką przyczepkę na forum
Dzięki za link sam bym po tytule nie wpadł.A jeśli chodzi o rozwiązanie to właśnie o takie mi chodziło. Raz widziałem jeszcze liazkę do sprzedania z zamontowanym siodłem, bo chodziła z naczepą do wożenia buraków. O tyle lepsze rozwiązanie,że masa przyczepy dociąża ciągnik,a z doczepioną osią jest już gorzej i potrzeba ciągnika z większą masą.
Link w pierwszym poście. Przyjmuję że waży te 2,5 tony.
Pozdrawiam!
Sprzedam przyczepy-
1. Autosan D-50, 6 ton zakładki i zsyp do zboża, rejestrowana.
2. HL 6 ton, wywrot na dwa silowniki, kompletna, ładna, podłoga po remoncie burty i zakladki w porządku, zapas.
3. HW chyba jakaś taka stara niemiecka, na 3 strony wywrot, do ogólnych poprawek, paka 2x4m
4. Wywrotka bez podłogi, burt i siłowników, około 4 ton.
bendek wrzuc zdjecia tej HL
Za D 50 ile?
D 50- 4500
HL- 7200
HW- 4400
Rama- 2600
Bendek ja bym był zainteresowany ale była by możliwoś do podlasia przywieść
*ale jak zejdziesz z ceny
Ceny już raczej takie do zapłaty...na transporcie Ci opuszcze...dzwoń- 505857445
a rama jest sztywna czy ma siłownik a ja bym chyba chciał tą za 4500 zł
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Przyczepy wywrotki IFA HL HW Cena-2zł/kg!!!!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo