Odp: Agregaty Uprawowo Siewne
Super ta D8 cały zestaw kupowałeś.Ile tyś dałeś jak można zapytać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Super ta D8 cały zestaw kupowałeś.Ile tyś dałeś jak można zapytać.
Możecie sobie pozwolić na bierne agregaty bo macie lekkie ziemie w moim przypadku z moimi glinami tylko aktywny i dlatego kupiłem brone wirnikową NIEMEYER+ siewnik ACCORD. Załadowany waży 3,5tony.
Witam wszystkich , chciałbym zrobić agregat uprawowo siewny ale trochę sie boje że to może być niewypał , że będzie pękał itd itp , więc prośba jeżeli ktoś robił agregat made in stodoła , niech opisze jakie materjały używał i jak to w praktyce śmiga , no i czy się opłaca bo nowe na allegro są po 5000 . Dzięki czekam na opinie .
śwwięci garnków nie lepią więc działaj powodzenia
ja robiłem na ramie od agregatu składanego (odpiąłem boczki) i dorobiłem wał zębaty koszt ok 1000zł. jak chcesz cały robić to ja bym sobie odpuścił, hydropak nie jest tak prosto zrobić a materiał i tak swoje kosztuje
A co myślicie o tym ????
http://www.rolnicze-maszyny.pl/agregaty-talerzowe.php
Oczywiście z wałem Packera .....
Przemek 99 z Kołobrzegu miał takiego kompakta aresa z unii on może coś na ten temat powiedzieć ,czy to się nadaje na uprawowo-siewny???
A co myślicie o tym ????
http://www.rolnicze-maszyny.pl/agregaty-talerzowe.php
Oczywiście z wałem Packera .....
10 tyś. zł za 1 tonę złomu bez siewnika i podobno zastępuje grubbera chyba ten grubber to sprężynówka do c 330. Lepiej tą kasę przepij
kiedyś byłem na tym placu stoją tam najgorsze naj tańsze złomy sprzedają tam dziadostwo
Nie mówię o tym konkretnym producencie czy handlarzu. Chodzi mi głównie o rodzaj agregatu. Unia Group też ma taki agregat w ofercie.
ja kupilem w tym roku agregat z uni i jestem zadowalony kupiłem Aresa XLP na 3 rzędach redlic i jestem zadowolony tyle za trzeba troche położyć więcej niż jakieś firmy krzak
a unia to taka rewelacja
moja robota made in stodoła
aha szerokość 3m ciągany perkinsem i podnoszony też, pozostalo założyć znaczniki i poprawić regulację głębokości,jest też hydropak na 1 siłownik wynoszący poznaniaka całość śmiga już 2 sezony i obrobiło ponad 100 ha,ciekawostka jest taka że sam agregat pociągnie c330 bez większych oporów
fajny agregacik ale jeszcze lepsza c330...:D
Agregacik ok. ale to 3p bije go na głowę,niezły!
Mader to na zdjęciu to C360 taka po lifcie
Muszę się przyznać że agregat pierwsza klasa tylko u mnie musiałby być tylny wał pełny bo kamieni u mnie dostatek.
Pepe to 3p to nie z Pelikana ?
wypasiona ta macha w 60
pawelg to była kiedyś oryginalna c3603p
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo