Odp: Agregaty Uprawowo Siewne
Kamil nie mów że be siłowników wspomagających i dociążenia przodu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kamil nie mów że be siłowników wspomagających i dociążenia przodu.
Ja teraz dorobiłem małe siłowniki, ale to z racji pługa. Bez dociążenia normalnie daje radę robić, a różne mam pola.
też myślę że foszaj da radę z takim zestawe... tylko nie mam przodka dociążonego... 300 kg mu wystarczy...??
Oryginalne mają po38 kg, mam komplet i nie zwodzi.
Raz było bez siłownika jak mi siłownik padł to zwiększyłem ciśnienie i podnosił bez problemu a z siłownikiem z mniejszym ciśnieniem podnosi bez problemu ja mam wał na przednim Tuzie więcej niż 250 kg nie waży no może 300 kg max
podniesie bez problemu
Ja mam aktywny z siewnikiem nadbudowanym zestaw zasypany warzy ok 3200 kl bez siłowników podnosił bez problemu.
a możesz jakieś foto wrzucić tego zestawu Tomala?
cholernie ciężki
Ale też bardzo krótki dlatego go podnosisz od tak...
A mi się podoba, choć skrzynia na zboże mogłaby być bliżej ciągnika.Wtedy całkiem byłoby dobrze.
cholernie ciężki... ale nie żeby mi się ni podobał.
Dla mnie bomba
Nie mówię że Ty mówisz Widziałem taki zestaw amazone w akcji, sprzęt nówka. Normalnie oko bieleje. Chociaż wschody miałem takie same, było wilgotno.
Zestaw jest super nie żałuję wydanych na niego kasy.
Wydaje się tak oddalony siewnik bo bliżej się już nie da jak wspawywałem haki na cięgna to je przedłużyłem nie potrzebnie
Ostatnio znalazłem wersję kompaktowej brony talerzowej Rolmako z dyszlem i wałem oponowym do ugniatania i transportu. Nawet bardzo mi się spodobał tylko cena już nie do końca. Agregat w wersji podstawowej 17tyś z groszami a dopłata do tego wału oponowego i dyszla 14tyś!!!!
http://rolmako.pl/agregat_talerzowy.php
Ostatnio znalazłem wersję kompaktowej brony talerzowej Rolmako z dyszlem i wałem oponowym do ugniatania i transportu. Nawet bardzo mi się spodobał tylko cena już nie do końca. Agregat w wersji podstawowej 17tyś z groszami a dopłata do tego wału oponowego i dyszla 14tyś!!!!
http://rolmako.pl/agregat_talerzowy.php
śpiewają za te wały i dyszel. Pytałem się o Focusa z Uni to też dyszel z wałem oponowym 17 tyś
Chcę kupić nisesiony Kombinator KON 800 dla swojego Forscha.
Ma wage 2100kg,uwidze czy da z tym rade.
W piątek idę sie podziwiać na tego:
Ja ciągam takiego tylko że kon 600 masseyem z oryginalnymi łapami i mysle że jest akurat.
O jakiej mocy jest ten twoj Massey?
125 Km
Ostatnio do naszego forsza zakupiliśmy agregat PB 6 - 022 taki jak ten na razie zdj. z internetu
Radzi sobie dobrze a nawet bardzo dobrze teraz pytanie czy ktoś wie gdzie dostać części robocze zwłaszcza słupice i sprężynę wewnętrzną do łapy czy zęba jak zwał tak zwał. znalazłem tu ale cena http://www.agroczesci.pl/esklep.php?gr= … p;stril=50.
Zwłaszcza prośba do kolegi poulm jak w Czechach z cenami części do tego agregatu.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo