Odp: Agregaty Uprawowo Siewne
pociagne temat i zapytam inaczej jak wy jezdzicie tylko niech nikt nie pisze ze zalezy to od warunkow bo to kazdy wie tak przecietnie jak to wychodzi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pociagne temat i zapytam inaczej jak wy jezdzicie tylko niech nikt nie pisze ze zalezy to od warunkow bo to kazdy wie tak przecietnie jak to wychodzi
Biernym czy czynnym?
chodzi mi o czynny
Nie można odpowiedzieć na twoje pytanie wprost prędkość jazdy zależy od wielu czynników , ja osobiście nigdy tego nie sprawdzam poprostu wsiadam na ciągnik i jadąc patrze co zostaje z tyłu (tyle jeśli chodzi o czynne) natomiast biernymjadę jak najszybciej się da (na tyle optymalnie aby ciągnik za bardzo w dupe nie dostał) dlatego zamiast agregatu typowego dla forszaja 5,2 kupiłem 4,2m
Fajny agregacik dla naszych traktorków:
http://www.allegro.pl/item163549331_agr … azone.html
Fajny agregacik dla naszych traktorków:
http://www.allegro.pl/item163549331_agr … azone.html
Moim skromnym zdaniem lepsza by była brona wirnikowa i te 4m. troszkę za durzy przynajmniej na te moje „ zagonki „
Wiesz, kwestia wykorzystania agregatu na własnym polu, jeśli chodzi o wielkośc "zagonków", to jest indywidualna sprawa, natomiast mnie chodziło o to, że to fajny agregacik i wiem na pewno, że forszaj da sobie z nim rade bez większych problemów, bo widziałem kiedyś identyczny agregat w akcji z ciągnikiem ursus 1222, (bez przedniego napędu), fakt, że miał przód załadowany dodatkowymi funtami, ale w czasie pracy wcale nie miał ciężko. :beer:
jak dla mnie to duzo za wiele niestety nie stac mnie na nowy ale szukam uzywki czynny do 7 tys i to szybko chce kupic jesli ktos wie o czyms ciekawym to prosze o kontakt
Miras ładna maszyna ale nie na moje pole być może u Ciebie zda egzamin u siebie z takim czymś conajmnie3 razy musiałbym jeździć. Ale sam wiesz ziemia ziemi nie równa zazdroszcze ci twoich ziem.
no z tym ciagniczkiem to to wyglada na pozadna maszynke
chce tego kupic napiszcie szczeze czy warto w cenie dowoz
http://www.allegro.pl/item175224753_agr … _lely.html
dlaczego nikt nic nie pisze o tym agregaciku
No mnie się podoba zapytaj tylko w jakim stanie są noże bo jeden to wydatek 70zł a jest ich tam ochocho
Karlos ten wał tależowy nie będzie trzymał głębokości lepiej dołóż parę groszy i kup z wałem Packera . Hydropak jest dorabiany -radzę sprawdzić pod obciążeniem . Pozdrawiam
no podobno jest sprawny i wszystko ok a co moze byc walniete no wiadomo kazdy swoje chwali gosc twierdzi ze taki wal jest najlepszy na gliny bo ten pelny jak jest troszke wilgotniej to za bardzo ubija i jak slonce i wiatr to robi sie skorupa nie wiem ale za nim jeszcze mialem forszajka to sasiad takze tak twierdzil
Cena super, ale za taką cene nie może wszystko być cacy,
Trochę cierpliwości i można trafić taniej , wiem po sobie
Nie słuchaj pierdoł Karlos ,że ten wał ubija jak jest mokro to sobie z żonką w łóżku pośpij a nie w polu grzeb bo z tego nic dobrego nie wyjdzie a na glinę to lepszego wału jak Packer nie wymyślili wiem co mówię) w mokrym polu się nie grzebie (prawda stara jak świat )
na glinę to lepszego wału jak Packer nie wymyślili
święta prawda :beer:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 26 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregaty Uprawowo Siewne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo