121

Odp: wybory 2011

Znowu agitka na całego i babranie się w tych samych śmieciach, ja tym razem sobie odpuszczam. Obojętnie na kogo bym nie zagłosował, byłby to wybór między tyfusem a cholerą.

122

Sebastian napisał/a:

A  co nam z tego że Palikot namiesza ? :nie_wiem:

nie wiem co ...  ale coś wymodzi , jak to w tym kraju jest ...  zawsze ktoś coś zrobi na złośc innym .. po pierwsze zagnębi rydzyka i  kaczkę  to już duzo

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

123 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-10-05 23:08:36)

tak Wojtas!
Dziś usłyszałem że nie Ruch Palikota nie wziął kasy na kampanie wszystko robią za swoje
Koseś on w polityce siedzi nie od dziś. Może chce porostu coś zrobic, wybić się nad to bydło zostać człowiekiem historią jak wałęsa, by za 15 lat powiedzieć
ja zrobiłem to i to, dzięki temu jest dobrze
nie brałem kasy itd
no i może dzieki temu dostanie emeryturę bo w 2025 może się okazać że  sejm  zabierze uposażenie wszystkim obecnym posłom (poza Palikotem)  ( tak jak dziś chcieli czy nawet zabrali esbekom)

124

Koledzy a wy ciągle w bajki wierzycie czy ten wasz sralikot ma jakiś program jak wyprowadzić Polskę z długów i realny program dla gospodarki to tylko bajki ja też mogę gadać to co on a nawet więcej i co będziecie na mnie głosować.

125

Jak do tej pory to żadem rząd nas  jeszcze z długów nie wyprowadził chyba i raczej nie wyprowadzi prędko smile Aby  tylko gorzej nie było.  To też jesteście za legalizacją marychy jak Palikot  ? big_smile  No fakt nigdy nie próbowałem trawki  będzie okazja zapalić legaaalnieee wink

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

126

ja jestem za tylko wiadomo trza dołożyć akcycę i juz parę złoty do budżetu i pojawią się oszczędności!!!!!!!! babcie zamiast kupować leki z dopłatą kupią maryhe, policja zamiast ganiać
dzieciaki z trawą zajmie się czymś bardziej ambitnym.
No i my moze zarobimy ...... ktoś to musi wychodować. Prosty system rozliczeń akcyzę będziemy płacić od hektara.....

127 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-10-06 20:31:39)

Jak tak by było  to jestem za :smiley: Tylko że  Dzisiaj  byłem w gimnazjum  "katolickim " to dzieciaki  latały jak by już coś  ćpały a co dopiero  jak  by marychy  dostały ? big_smile

128 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-10-06 20:47:52)

to by wyluzowały........ siadły na tyłku:angel:

129

Może i tak cool  W tym szaleństwie jest metoda smile smile Najpierw bym dał   macha kaczorowi  może  by wyluzował bo pęknie big_smile Bo Donald  to  chyba pali bo zawsze ma gadane tongue

130

kaczorowi to trza by było skręta zafundowac z trawa z całego hektara big_smile i to nie wiem czy by mu pomogło big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

131

ta, z hektara i kwasa pod powieki big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

132

Ścieżkę z dobrą dawką strychniny i będzie mógł się politykować..

133

wojtas napisał/a:

kaczorowi to trza by było skręta zafundowac z trawa z całego hektara big_smile i to nie wiem czy by mu pomogło big_smile

Tylko pytanko jak by tego skręta zapalił  ?? roll

134

Palnikiem gazowym albo rozpalić ognisko z trawy w zamkniętym pomieszczeniu razem z nim.

135

tak na takiego skręta to by się cała polska zjechałą big_smile

136

Starczy tej traw zmienię, trochę tor jazdy......
Co się stałe z elektoratem psl, przez te 20 lat?
Nigdy za nimi nie przepadałem.......,  nie mogę słuchać  Pawlaka, Kalinowskiego szło mówił jak chłop a nie jak pi...da
No dobra w niedzielę może się okazać że nie wejdą do sejmu!!

137 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-10-07 20:22:16)

Panowie  zastanawiam  się czy wolno nam gadać o polityce  pod  czas wyborów  w końcu  cisza wyborcza  będzie big_smile Jak ja się nie mogę doczekać końca tej maskarady smile
PSL-ki   tych  dupowłazów nie trawię bo to mięczaki nie chłopy to Lepper był lepszy   .

138

Trochę niepokoi mnie wysokość słupków u kaczyzny.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

139

no  ciemnogród mocherowy działa ..

140 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2011-10-07 22:22:40)

wczoraj było 28% cos się zmieniło?
eeeeh jeden sondaż 34 do 20 drugi 31 do 30
cholera wie