Odp: wybory 2011
Znowu agitka na całego i babranie się w tych samych śmieciach, ja tym razem sobie odpuszczam. Obojętnie na kogo bym nie zagłosował, byłby to wybór między tyfusem a cholerą.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znowu agitka na całego i babranie się w tych samych śmieciach, ja tym razem sobie odpuszczam. Obojętnie na kogo bym nie zagłosował, byłby to wybór między tyfusem a cholerą.
A co nam z tego że Palikot namiesza ? :nie_wiem:
nie wiem co ... ale coś wymodzi , jak to w tym kraju jest ... zawsze ktoś coś zrobi na złośc innym .. po pierwsze zagnębi rydzyka i kaczkę to już duzo
tak Wojtas!
Dziś usłyszałem że nie Ruch Palikota nie wziął kasy na kampanie wszystko robią za swoje
Koseś on w polityce siedzi nie od dziś. Może chce porostu coś zrobic, wybić się nad to bydło zostać człowiekiem historią jak wałęsa, by za 15 lat powiedzieć
ja zrobiłem to i to, dzięki temu jest dobrze
nie brałem kasy itd
no i może dzieki temu dostanie emeryturę bo w 2025 może się okazać że sejm zabierze uposażenie wszystkim obecnym posłom (poza Palikotem) ( tak jak dziś chcieli czy nawet zabrali esbekom)
Koledzy a wy ciągle w bajki wierzycie czy ten wasz sralikot ma jakiś program jak wyprowadzić Polskę z długów i realny program dla gospodarki to tylko bajki ja też mogę gadać to co on a nawet więcej i co będziecie na mnie głosować.
Jak do tej pory to żadem rząd nas jeszcze z długów nie wyprowadził chyba i raczej nie wyprowadzi prędko Aby tylko gorzej nie było. To też jesteście za legalizacją marychy jak Palikot ? No fakt nigdy nie próbowałem trawki będzie okazja zapalić legaaalnieee
ja jestem za tylko wiadomo trza dołożyć akcycę i juz parę złoty do budżetu i pojawią się oszczędności!!!!!!!! babcie zamiast kupować leki z dopłatą kupią maryhe, policja zamiast ganiać
dzieciaki z trawą zajmie się czymś bardziej ambitnym.
No i my moze zarobimy ...... ktoś to musi wychodować. Prosty system rozliczeń akcyzę będziemy płacić od hektara.....
Jak tak by było to jestem za :smiley: Tylko że Dzisiaj byłem w gimnazjum "katolickim " to dzieciaki latały jak by już coś ćpały a co dopiero jak by marychy dostały ?
to by wyluzowały........ siadły na tyłku:angel:
Może i tak W tym szaleństwie jest metoda Najpierw bym dał macha kaczorowi może by wyluzował bo pęknie Bo Donald to chyba pali bo zawsze ma gadane
kaczorowi to trza by było skręta zafundowac z trawa z całego hektara i to nie wiem czy by mu pomogło
ta, z hektara i kwasa pod powieki
Ścieżkę z dobrą dawką strychniny i będzie mógł się politykować..
kaczorowi to trza by było skręta zafundowac z trawa z całego hektara i to nie wiem czy by mu pomogło
Tylko pytanko jak by tego skręta zapalił ??
Palnikiem gazowym albo rozpalić ognisko z trawy w zamkniętym pomieszczeniu razem z nim.
tak na takiego skręta to by się cała polska zjechałą
Starczy tej traw zmienię, trochę tor jazdy......
Co się stałe z elektoratem psl, przez te 20 lat?
Nigdy za nimi nie przepadałem......., nie mogę słuchać Pawlaka, Kalinowskiego szło mówił jak chłop a nie jak pi...da
No dobra w niedzielę może się okazać że nie wejdą do sejmu!!
Panowie zastanawiam się czy wolno nam gadać o polityce pod czas wyborów w końcu cisza wyborcza będzie Jak ja się nie mogę doczekać końca tej maskarady
PSL-ki tych dupowłazów nie trawię bo to mięczaki nie chłopy to Lepper był lepszy .
Trochę niepokoi mnie wysokość słupków u kaczyzny.
no ciemnogród mocherowy działa ..
wczoraj było 28% cos się zmieniło?
eeeeh jeden sondaż 34 do 20 drugi 31 do 30
cholera wie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo