161

Odp: wybory 2011

tak i przez to mogą uzyskać większość . więc idż i zagłosuj nie tyle na kogoś co przeciw komuś :beer:

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

162

krzychu napisał/a:

A ja na wybory nie poszedłem bo po co? kto by nie rządził zawsze będzie tak samo czyli do d*py.Takiej polski jak była za Gierka już nie będzie niestety sad.

dzięki takiej postawie do koryta dostaje się największe dziadostwo które nie umie rządzić polską nie głosuje bo poco właśnie po to żeby ktoś z jajami do rządu wszedł i narobił zamieszania mam nadzieję że mój głos nie pójdzie na marne

http://img.userbars.pl/122/24382.jpg

163

Krzychu jest 20;07 masz jeszcze czas wsiadaj i jedz głosować

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

164

Nie przekonacie mnie na wybory nie idę raz postanowiłem i zdania nie zmienię.

165 Ostatnio edytowany przez Bartosz955 (2011-10-09 21:07:03)

Twój wybór, ale potem nie mniej pretensji do nikogo. Wybory to nie obowiązek to przywilej.
Póki co jest dorze smile

166

I po wszystkim smile

167

no to Palikot w rządzie ciekawe co wymodzi

http://img.userbars.pl/122/24382.jpg

168

SLD a raczej Napieralski ***.... wybory i to największy przegrany .

169 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-10-10 09:37:33)

Po tych co za palikotem   poszli bez obrazy  ale widać że  jest u nas paru gejów i lesbijek i oprychów w kraju  toć to oszołom jest ! Nie po wypłacał ludziom , miał parę  spraw za przekręty, jak by doszedł do władzy  to by była jazda jak się nie martwi  o swoich pracowników to o nas by się martwił ?? A Napieralski  no cóż nie zrobił show jak  palikot  i  du..ę umoczył .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

170

Nic z tych wyborów ...

171

Marność

172

Sebastian pokaż mi posła który takich wałków nie robił? Owszem znajdziesz takich ale ilu? 10 ? 20? osób , nie procent.......
Poza tym Palikot ma krótki zwarty i bardzo konkretny plan na przyszłość. Chce wprowadzić kilka dość drastycznych zmian które dadzą oszczędności, a nie kolejne miejsca pracy w budżetówce dla nierobów urzędasów. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Być może jest kłamcą jak cała reszta.... wtedy h... mu w oko i daj Boże jak największy.....

173

Nie zdarzyło się jeszcze żeby dwa razy z rzędu ta sama partia weszła do władzy coś w tym musi byc ale nie wiem jeszcze co okarze się pózniej .Jak pisałem wcześniej PO iPSL ma większość to Palikota będą potrzebować albo i nie Taki człowiek z długim jęzorem jest potrzebny w sejmie żeby od czasu do czasu nawymyślał temu i owemu.Wydaje mi się że jak PO da ciała w rządzeniu to już długo do władzy nie dojdzie w tym kraju i wtedy będzie karty rozdawał PIS chyba że narodzi się coś innego.szkoda że nie ma

174

SZkoda że nie ma śp .A .Leppera[coś mi sie pochrzaniło w komputrze nie mogłem dokończyć zdania]

175

też głosowałem na jasia, a konkretniej na jego człowieka.
Tak po prawdzie to w sumie miałem w dupie te wybory bo lepiej to na stówe nie będzie, ale jakos wyszło i kogoś skreśliłem.
A tak po prawdzie to donek nic nie zrobił i nie zrobi
PSL 20 lat przy korycie i ch..a z tego mamy
Kaczka po katastrofie brackiego jest jak jakiś obłąkany baran, wystarczy posłuchać, a jego przydupasy też są popaprani poza tym byli niedawno w rządzie i co było lepiej?
PJN-wygnańcy pisiorów czyli patrz pkt. wyżej
SLD- dla mnie komuchy, też rządzili, gówno z tego było
KORWIN MIKKE- lubię gościa i jego poglądy, szkoda że nikt z jego partii nie startował z mojego okręgu
Palikot- Złodziej oszust szarlatan ale też gościu konkretny rzeczowy no i będzie mieszał

Trzy podstawowe klucze na warsztacie: młotek, majsel, bosh i spawarka.
Sory, cztery))

176

korwin mikke to dopiero jest poje**** debil z niego większy jak ustawa przewiduje

177

NO i za te poglądy dostał kiedyś kosę pod żebra jeśli dobrze pamiętam .Napieralski zrezygnuje i powinno już być dawno po komuchach bo jak patrzę na twarze L Millera iKalisza to mi się coś robi .Szkoda że jeszcze nie wezwą na ratunek gen. Kiszczaka.Szkoda Krzychu że nie wziołeś udziału w wyborach a każdy głos się liczy.

178 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-10-10 20:58:36)

Zgadzam się z Krzychem big_smile No ciekawe  jak reszta  kolegów z  forum głosowała ?  smile  Zabijcie mnie   bo ja  mam poglądy lewicowe  ale  nie skrajne  wink Chyba jestem dinozaurem tongue A komuchy to  teraz tylko  z  nazwy kiedyś  nikt by nawet nie pomyślał żeby  ktoś zaprosił komunistę  do  partii opozycyjnej  a  teraz  co  każdy z każdy  aby  poparcie było i  zaraz  nagle  poglądy  zmienia !  A nie którym przydało  by się pałowanie smile
A jak  ktoś nie  lubi  komuchów  tak na prawdę   to  czemu kupuje ruskie  ciągniki  z ddr-u  i  ursusy  i  zetory  stare  przecież   to  komunistyczne  sprzęty  to jest    przecież zło w czystej postaci  i jest przeciwko swoim przekonaniom ?  smile

179

tak czy siak   ale   jedno jest pewno  kto by nie rządził  podwyżki będą czy to nam się podoba czy nie ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

180

Niestety tak jest i będzie a donaldinio nam to na 100% załatwi  hmm