Odp: wybory 2011
tak i przez to mogą uzyskać większość . więc idż i zagłosuj nie tyle na kogoś co przeciw komuś :beer:
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak i przez to mogą uzyskać większość . więc idż i zagłosuj nie tyle na kogoś co przeciw komuś :beer:
A ja na wybory nie poszedłem bo po co? kto by nie rządził zawsze będzie tak samo czyli do d*py.Takiej polski jak była za Gierka już nie będzie niestety .
dzięki takiej postawie do koryta dostaje się największe dziadostwo które nie umie rządzić polską nie głosuje bo poco właśnie po to żeby ktoś z jajami do rządu wszedł i narobił zamieszania mam nadzieję że mój głos nie pójdzie na marne
Krzychu jest 20;07 masz jeszcze czas wsiadaj i jedz głosować
Nie przekonacie mnie na wybory nie idę raz postanowiłem i zdania nie zmienię.
Twój wybór, ale potem nie mniej pretensji do nikogo. Wybory to nie obowiązek to przywilej.
Póki co jest dorze
I po wszystkim
SLD a raczej Napieralski ***.... wybory i to największy przegrany .
Po tych co za palikotem poszli bez obrazy ale widać że jest u nas paru gejów i lesbijek i oprychów w kraju toć to oszołom jest ! Nie po wypłacał ludziom , miał parę spraw za przekręty, jak by doszedł do władzy to by była jazda jak się nie martwi o swoich pracowników to o nas by się martwił ?? A Napieralski no cóż nie zrobił show jak palikot i du..ę umoczył .
Nic z tych wyborów ...
Marność
Sebastian pokaż mi posła który takich wałków nie robił? Owszem znajdziesz takich ale ilu? 10 ? 20? osób , nie procent.......
Poza tym Palikot ma krótki zwarty i bardzo konkretny plan na przyszłość. Chce wprowadzić kilka dość drastycznych zmian które dadzą oszczędności, a nie kolejne miejsca pracy w budżetówce dla nierobów urzędasów. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Być może jest kłamcą jak cała reszta.... wtedy h... mu w oko i daj Boże jak największy.....
Nie zdarzyło się jeszcze żeby dwa razy z rzędu ta sama partia weszła do władzy coś w tym musi byc ale nie wiem jeszcze co okarze się pózniej .Jak pisałem wcześniej PO iPSL ma większość to Palikota będą potrzebować albo i nie Taki człowiek z długim jęzorem jest potrzebny w sejmie żeby od czasu do czasu nawymyślał temu i owemu.Wydaje mi się że jak PO da ciała w rządzeniu to już długo do władzy nie dojdzie w tym kraju i wtedy będzie karty rozdawał PIS chyba że narodzi się coś innego.szkoda że nie ma
SZkoda że nie ma śp .A .Leppera[coś mi sie pochrzaniło w komputrze nie mogłem dokończyć zdania]
też głosowałem na jasia, a konkretniej na jego człowieka.
Tak po prawdzie to w sumie miałem w dupie te wybory bo lepiej to na stówe nie będzie, ale jakos wyszło i kogoś skreśliłem.
A tak po prawdzie to donek nic nie zrobił i nie zrobi
PSL 20 lat przy korycie i ch..a z tego mamy
Kaczka po katastrofie brackiego jest jak jakiś obłąkany baran, wystarczy posłuchać, a jego przydupasy też są popaprani poza tym byli niedawno w rządzie i co było lepiej?
PJN-wygnańcy pisiorów czyli patrz pkt. wyżej
SLD- dla mnie komuchy, też rządzili, gówno z tego było
KORWIN MIKKE- lubię gościa i jego poglądy, szkoda że nikt z jego partii nie startował z mojego okręgu
Palikot- Złodziej oszust szarlatan ale też gościu konkretny rzeczowy no i będzie mieszał
korwin mikke to dopiero jest poje**** debil z niego większy jak ustawa przewiduje
NO i za te poglądy dostał kiedyś kosę pod żebra jeśli dobrze pamiętam .Napieralski zrezygnuje i powinno już być dawno po komuchach bo jak patrzę na twarze L Millera iKalisza to mi się coś robi .Szkoda że jeszcze nie wezwą na ratunek gen. Kiszczaka.Szkoda Krzychu że nie wziołeś udziału w wyborach a każdy głos się liczy.
Zgadzam się z Krzychem No ciekawe jak reszta kolegów z forum głosowała ? Zabijcie mnie bo ja mam poglądy lewicowe ale nie skrajne Chyba jestem dinozaurem A komuchy to teraz tylko z nazwy kiedyś nikt by nawet nie pomyślał żeby ktoś zaprosił komunistę do partii opozycyjnej a teraz co każdy z każdy aby poparcie było i zaraz nagle poglądy zmienia ! A nie którym przydało by się pałowanie
A jak ktoś nie lubi komuchów tak na prawdę to czemu kupuje ruskie ciągniki z ddr-u i ursusy i zetory stare przecież to komunistyczne sprzęty to jest przecież zło w czystej postaci i jest przeciwko swoim przekonaniom ?
tak czy siak ale jedno jest pewno kto by nie rządził podwyżki będą czy to nam się podoba czy nie ...
Niestety tak jest i będzie a donaldinio nam to na 100% załatwi
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo