Odp: Jaki pług?
z tylu za wiezyczka jest taki pol ksiezyc w ksztalcie kola zebatego i zapadka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Maszyny uprawowe » Jaki pług?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
z tylu za wiezyczka jest taki pol ksiezyc w ksztalcie kola zebatego i zapadka
A gzdzie dokładnie mieszkasz .jakaś większa miejscowość w pobliżu
13 km od Gostynia dokladnie ustronie gmina borek wielkopolski (tylko ze sruby regulujace sa zaspawane tak juz kupilem ale jest dobrze ustawiony tylko jakbys sie zdecydowal to bedzie problem zaladunkiem poniewaz forsz jest rozebrany wrazie zeby ci na cos zaladowac
Ładny i jeśli listwy fabryczne to dobrze będzie służył ,a ile kosztował ?
wszystko fabryka ... kułko troche pospawane .. Vario działa ... zabiera na max 2 metry koszty 4 tys zł ...
Szczęściarz!
Vario, siłownik liniowania, normalnie gratuluje jakbyś miał gdzieś na oku taki sam to daj znać Sam chciałem zmienić moją piątkę na czwórkę ażurową i wał zawieszany jak w kvernelandzie (packomat)
Że tak zapytam, Co to te Vario ?
Od kiedy jestem na forum , zaczynam zazdrościć że nie mam takiego forsza jak wy , pozdrawiam wojtasa i gratuluję udanego zakupu .
Vario to polsku płynna regulacja szerokośći orki,to ten siłownik którym "odchylasz" pług.
czytaj post wyżej
http://www.youtube.com/watch?v=nidqqQQM … re=related
Przewiń sobie do 3minuty tam jest dokładnie pokazane. A propo vario to nie tylko płynna reg. szer. orki, ale także zmiana kąta każdej skiby względem lini prostej jazdy, co oznacza żeprzy max. i minimalnej szerokości orki nie ściąga ciągnika i nie ma niepotrzebnych oporów. Bardzo inteligentna konstrukcja. U Wojtka na zdjęciu widać dokładnie grubą belkę, która idzie od siłownika, i zespolona jest z każdym korpusem.
wojtas to gdzie i za ile takie cudo
na tygodniu jak już bedize u mnie to pokaże wszystko co i jak ... a za ile jest już napisane
wojtas ale od handlarza czy jak bo ja szukam coś podobne najlepiej 4 obracana a takim stanie i za podobna kase tak jak ty 4 koła
joker trafiłem na typa co wzią wszystko nowe ma jeszcze garegat forszaja wszystkie łapy i wałki pozakładał nowe ... ceni 4 tys ...
a pług sprzedał bo twierdzi że po co mu tyle złomu na podwórku .... na tabliczce znamionowej pisze rok produkcji 2000 wiec chyba trafiło sie slepej kurze ziarno ... jak go przytargam .. pożycze od kumpla mtz 100 konnego jak go nie pociągnie to go sprzedam ...
Ja też muszę jakiś pług inny kupić bo zt323 nie będę ruskiej 4 ciągał. Jak myślicie co kupić kasy zbyt dużo nie mam do wydania max. 3.000zł myślę nad 5 UG ale może jakieś inne propozycję?
wojtas jak co to ja sie pisze na klijenta jako pierwszy a może odsprzedaz koledze
a jeszcze gdzieś to znalazł gazeta internet czy jak
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Maszyny uprawowe » Jaki pług?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo