Odp: Kupię ciągnik
Widzisz i nic się nie stało kiedyś jak dokupywałem prosiaki to często bywałem w twoich stronach bo na konopki jeździłem .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię ciągnik
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widzisz i nic się nie stało kiedyś jak dokupywałem prosiaki to często bywałem w twoich stronach bo na konopki jeździłem .
o rany ale chłopaka bierzecie pod włos hehehehe
i co dzwoniłeś o tego 303?,a ten w Olsztynku też stoi bo dziś jechałem to go widziałem
Dzwoniłem. 6000tys. dokumentacja jest, rocznik 1984, na chodzie, na razie tyle wiem.
Dzisiaj dzwoniłem do gostka z Bartnik , umówiłem się na jutro że by go oglądnąć
plusik idzie
plusik idzie
Zara jeszcze nie byłem
wstaw jakieś zdjęcie bo sam jestem co to za cudo
Tak więc byłem i zobaczyłem
Podobno mechanicznie sprawny co po gadce jak nie można odpalić , podobno lekko pali .
Kupiony był na fakturę . Robiona była skrzynia , podnośnik też był rozbierany silnik też był dotykany licznik zatrzymał się prawię na 6 tyś. mtg. bo linki nie ma . Instalacji elektrycznej prawie nie ma . Z za pompy też deko leci centralne smarowanie ma . Akumulatorów brak .
Opony lewa przód dobra prawa gorsza, tylne no jeszcze polata . Zapomniałem się spytać czy ma górny zaczep :stu: dolny ma . Lagi od 323 . Obciążników na przód brak . A o to parę zdjęć :
no tak ale przecież to cena złomu to nie może być ideał
Spodziewałem się ciut lepszego stanu.
Zobaczcie to http://allegro.pl/sprzedam-fortschritt- … 41046.html
Ja szukam zt323 już z miesiąc czasu i nadal nie mogę nic znaleźć nic interesującego
krzychu kup odemnie 91 rok nowe wszystkie kapcie radialki caly w oryginale
Spodziewałem się ciut lepszego stanu.
Zobaczcie to http://allegro.pl/sprzedam-fortschritt- … 41046.html
wyższa cena to i jakoś ale chyba nie wierzysz że nowy silnik on ma bo tyle to silnik warty
krzychu kup odemnie 91 rok nowe wszystkie kapcie radialki caly w oryginale
a ile cenisz bo po opisie sądzę że chyba sporo a ja fundusze też mam ograniczone max 15.000 mogę wydać.
Będę miał ładnego Forsza 303 na handel zaraz w nowym roku więc sie chłopaki nie palcie z kupnem...
Za .. ?
Za 8, gumy ładne, silnik niby po remoncie, nic nie ulany, wszystko sprawne lakier i blacharka ok, zarejestrowany na naszych blachach...
A pompa i skrzynia ? bo ciekawy..
Skrzynie w 300/303 mimo iż starsze i praktycznie takie same, to z reguły są w lepszym stanie niż w 320/323/325. Trochę to dziwne, ale da się to wytłumaczyć...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię ciągnik
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo