Odp: Golf 3 1.9td elektryzuje (kopie)
we wrzatku sprawdzalem w 88 c otwieral sie teraz bedzie bez
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Golf 3 1.9td elektryzuje (kopie)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
we wrzatku sprawdzalem w 88 c otwieral sie teraz bedzie bez
na zime nie zaciekawie bez... praktycznie zostaniesz bez ogrzewania
Kupić jeszcze jeden i po kłopocie. Ja do audi 100 kupiłem nowy okazało się że stary był też dobry jak nie grzał tak nie grzeje, Chłodnica duża, 2 wiatraki jeden kręci się prawie cały czas. Jak nie to tekturką będziesz się ratował. Jak ja
Wywierć w termostacie dziurkę o średnicy 1mm i załóż go ponownie.Powinno pomóc.
kuzaj63 wiesz dziś jeździłem troszkę i własnie tak myślałem o takiej dziurce:) czyli w poniedziałek będę wiercił
Panowie (i Panie) dziś przeskoczył mi rozrząd w astrze 1,4 16v i gdy go ustawiałem zauważyłem że strasznie powiększył się otwór na klin w kole pasowym napędu alternatora i się zastanawiam czy można z takim jeździć czy trzeba jutro udać się po nie. Alternatorowi pewnie by nie przeszkadzało ale na kołnierzu ma nacięcia i czujnik indukcyjny obok.
Czyli wymiana jak by nic nie było to tak jak mówisz ale jak jest czujnik to może to chodzić ale nie za dobrze a może wcale nie chodzić.
dziś auto przetestowałem i chodzi dobrze na starych częściach. U mechanika dopytałem się i okazuje się że astry pobierają sygnał do wyprzedzenia zapłonu na 3 rożne sposoby (w zależności od silnika) a w moim zamontowane są czujniki zarówno od starego jak i nowego sterowania silnika ale korzysta tylko z jednego z nich (prawdopodobnie z wałka rozrządu)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Golf 3 1.9td elektryzuje (kopie)
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo