Odp: haki sprzęgające
polum mam do ciebie prośbę, mój kolega szuka zetor 8145 lub 10145 w oryginale czy możesz zerknąć na wasze portale ogłoszeniowe lub gazety ewentualnie moze ktoś z twoich znajomych ma taki ciągnik.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » haki sprzęgające
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
polum mam do ciebie prośbę, mój kolega szuka zetor 8145 lub 10145 w oryginale czy możesz zerknąć na wasze portale ogłoszeniowe lub gazety ewentualnie moze ktoś z twoich znajomych ma taki ciągnik.
Te ciagniki sa i u nas nadal wiele drogie w cene od (150000KÄ)25000Zl
http://www.bazos.cz/search.php?hledat=Z … p;kitx=ano
Polecam cie raczej Z12045, tych jest wiele i sa tanie w cene od (90000KÄ)15000Zl
Rad odpowiem, jak to widze ja.
Media i telewizja sa potężne bronie pro lobbystów, potężni lordowie, polityków i inne zwierzę.
Wszystko jest kierowane dla pranie mózgów ludziom.
Wy jesteś wielki kraj i macie lepszy gospodarki i jesteśte lepszymi kupcami, dla tego zachodnie rynki sa was boja i wymyślają negatywne kampanie na wasze produkty.
Cale nasze pogranicze między ÄŒR i PL jest nasycone produkty z Polska i ma wyraźnie wpływ na naszej gospodarki.
Dla temu tak wiele szumów. :wow:
Diękuję za opinię. Pytam dlatego że mój syn pracuje w dużej firmie przetwórstwa mięsnego i handluje z Czechami i Słowacją.Bardzo sobie chwalił tę wspólpracę przez ostatnie lata.:beer::beer::beer:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » haki sprzęgające
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo