Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
No moja też alumów nie ma
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No moja też alumów nie ma
5x100 wiem gdzie są ale 17 cali z ładnymi oponami
Aluski są przereklamowane wiem bo mam 16 tki , wolę stalowe . Gorzej wygląda ale lepiej się prowadzi i tańsze w utrzymaniu . Jak dodrę opony na alu wrócę na stalowe .
może i są przereklamowane lecz samochód ładniej wygląda . Karol ja sprawdzę te co ci pokazywałem czy nadadzą się do twojego seata.
Proponuję astrę F HB z silnikiem 2.0 ewentualnie 1.8 z LPG. Dynamika jazdy jest, ekonomia jest (spalanie rzędu 8-10l LPG) i bardzo duża wygoda jazdy
O tak 2 literki to jest już coś :satan: Astra i komfort ? neee
Astra i komfort ? neee
Pewnie, że tak. Nie jeździłem bardziej wygodnym autem niż Astra. Osobiście posiadam passata B5, audi A4 i astrę F i z tych wszystkich aut właśnie ona jest najwygodniejsza. Ładnie tłumi dziury, nierówności, fajnie trzyma się drogi na górskich serpentynach. Przestałem jeździć astrą tylko z dwóch powodów (kaprysów): mały silnik (osobiście posiadam 1,6 75KM) oraz brak klimy. Miałem jeszcze w międzyczasie vectre A 1.8 LPG i tam silniczek już miał optymalną moc.
W dzisiejszych czasach taką astre F z klimą, LPG, i silnikiem min. 1.8 do 4tyś raczej na pewno się kupi (moja ceni się 2tyś)
jeśli chcesz poczuć naprawdę wygodę to przejedź się fordem scorpio. Mam takowego i jazda nim bajeczka... Szkoda że ich już nie robią bo auta naprawdę super...
Co do dynamiki jazdy to silniczek 2.3 147KM spisuje się bardzo dobrze.
Sebastian napisał/a:Astra i komfort ? neee
Pewnie, że tak. Nie jeździłem bardziej wygodnym autem niż Astra. Osobiście posiadam passata B5, audi A4 i astrę F i z tych wszystkich aut właśnie ona jest najwygodniejsza. Ładnie tłumi dziury, nierówności, fajnie trzyma się drogi na górskich serpentynach. Przestałem jeździć astrą tylko z dwóch powodów (kaprysów): mały silnik (osobiście posiadam 1,6 75KM) oraz brak klimy. Miałem jeszcze w międzyczasie vectre A 1.8 LPG i tam silniczek już miał optymalną moc.
W dzisiejszych czasach taką astre F z klimą, LPG, i silnikiem min. 1.8 do 4tyś raczej na pewno się kupi (moja ceni się 2tyś)
astra f to ta w której nadkola rdza zjada?
ja jedno nadkole robiłem dopiero w tym roku, a mam ją od 4 lat. Muszę jeszcze próg zrobić bo dziurka teraz wyskoczyła. Wszystko w zależności od stopnia dbałości o auto
Mam też astrę z 1995 1.7 TD Hatchback , sito jeśli chodzi o blachy , o dynamice jazdy trzeba zapomnieć . Passat B2 miał więcej konfortu i lepszą skrzynię biegów
Panowie mam dylemat, nie wiem jakie auto wybrać.
volvo s60 czy audi a4 b6 czy bmw e46?
cena tak 20tys zł, silnik obojętnie czy benzyna czy diesel do pojemności max. 2,4
poradźcie które auto prezentuje się najciekawiej
A4 1,9 140KM 2,5 nie polecam, ciężki silnik, drogi rozrząd roboty przy nim co nie miara.
1,9 bardziej popularny.
Generalnie popatrz po ocena na portalach motoryzacyjnych.
A jak się nie będziesz mógł zdecydować niech wybierze żona i kup ten który będzie się jej najbardziej nie podobał! Będziesz zadowolony z zakupu. Ja tak zrobiłem kupiłem najmniej awaryjny samochód na podwórku a jest ich kilka
Audi A4 2,5 tdi dlaczego nie jest tak tragicznie spalanie około 8,5l na sto można zejść niżej ale to już trzeba jeździć jak karawanem ale to auto jako pierwsze przeze mnie użytkowane ma zajefajny atut bo jest w automacie polecam
ps. przepraszam za pisownie bez znaków przestankowych ale wieczór był długi i jestem lekko zmęczony
Volvice też są milusie
1.9 najbardziej popularny i jeszcze TDI w Audi A4 B6. Ładne Są i silniki bdb
Ja bym becie brał bo reszta to mi się w cale nie podoba a ta jeszcze ujdzie ale będzie na pewno zjeżdżona jak koń po westernie . A może jakiegoś japońca ?
Panowie jaki samochod wybrac; kia sorento, volvo s40 2 generacji, chevrolet epica? Cena tak 25000zl
Gdybym był na Twoim miejscu to odp jasna : Volvo . Blacharka nie zniszczalna , auta trwałe i ciekawe
Ja kupiłem od brata lagune 2,2 dti autko stasznie wygodne i za nieduże pieniądze można dostać a do tego silnik 2,2 dużo może. Choruje ostatnio na alfe 156 lub 166, kolega mnie przewiózł starą 33 i zakochałem się w wysokoobrotowych benzynach...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo