Odp: Nasze agregaty
Mam taki wał z tyłu przy gruberze i jak jest glina to cały się oblepia. Jak będziesz mógł to zrób zdjęcie jak wygląda efekt tego wałka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Nasze agregaty
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam taki wał z tyłu przy gruberze i jak jest glina to cały się oblepia. Jak będziesz mógł to zrób zdjęcie jak wygląda efekt tego wałka.
Kramil bardzo dobry pomysł super sprawa do agregatu siewnego za jednym przejazem super uprawione też cos takiego mi chodz po głowie puśćić to przed Amazonka i było by super na lepszych kawałkach
Ładna robota tylko okienek chyba nie masz jak wpadnie kamień do środka.
no wzor i plus
Ładna robota jak z fabryki , tylko nie próbuj skręcać na opuszczonym
Dzięki wielkie za pochwały wiem koseś żeby nie skręcać
ładnie :brawo:
A jakiej grubości masz te koła i płaskowniki ile metrów tych płaskownikiów jaka średnica bo też myśle nad budową do swojego 5m kultywatora.
Średnica wału to 540 mm koła wycięte laserowo z blachy 7 mm płaskownik 10x30mm 36 metrów profil 100x100x5 310 cm
oto mój nowo nabyty agregat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/68c … a7697.html
Dla mnie bomba i robotę też zrobi porządną , ile za niego dałeś ?
Kupiłeś od MPopisa?
moje mają inny kolor
dałem za niego 13,700 jeszcze nim nie robiłem tak że niewiem jak będzie robił ale mysle że bedzie dobże
Teraz kupilem kombinatora KON 800:
8 metrów?
Tak 8m:
jakim cudem ty to podnosisz ... o ciąganiu nie wspomnę . prędkości chyba brak ...
Ale z Ciebie Poulm kombinator..... musisz mnieć naprawde proste pola że tak szerokie maszyny zapinasz. U mnie na 5metrowym agregacie zostaje momentami niedoprawione bo duże skosy i górki...
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Nasze agregaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo