Odp: Nasze agregaty
Ja będąc na twoim miejscu Kamil to kupił bym ten 4,80 a nawet i 4,50 bo prędkość robi swoje . Z tym 5,80 nie pogonisz tak samo jak z 4,50 .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Nasze agregaty
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja będąc na twoim miejscu Kamil to kupił bym ten 4,80 a nawet i 4,50 bo prędkość robi swoje . Z tym 5,80 nie pogonisz tak samo jak z 4,50 .
zauważ że ten agregat jest zapięty do 323, w takim razie chyba forszaj go pociągnie? :hmmm:
ten agregat to ja mogę zapiąć do 60 k tylko czy da radę kiedyś doczepiłem swój pług 5 skibowy pół zawieszany do 3p tylko na czas mycia i akurat przyjechał kupiec na ten ciągnik to ten pierdoła nie dał się przekonać że ja tym nie pracuję tacy są ludzie i ludziska
No i co z tego ze do forszmitta jest zapięty ???? I co do czego ja forszaj poszedł by z tym agregatem do roboty to bedzie piał szkoda ciągnika . Zauważ jeszcze to ze to jakiś handlarzyna i może mieć tego 323 też do opchnięcia
Masz plusa za chwalipięctwo
Co do tego czy dobry czy nie to musisz chyba na polu w praktyce go przetestować, moich kamieni to on by chyba nie uprawił.
Czy nie przypadkiem agregat z Krotoszyna ktoś mi go sprzątnął przed nosa.
czy to nie jakis Rau bo walki na takim mocowaniu....
Ile dałeś za niego?
i jaki szeroki??
z konarzewa dokladnie szer. 4.20 a cena 1700zl mysle ze sie oplacalo
Sam bym brał bez zastanowienia
50km jechalem zt323 po niego w jedna nawet mocno zadbany ten agregat jak za te pieniadze mysle ze sobie poradzi moj 323
no ladnie ja za mojego dalem 4tys
http://www.youtube.com/watch?v=JDM2p9Jfjyw
http://www.youtube.com/watch?v=uplRY1B6tLM
Mój nowy nabytek...agregat oczywiście....
no widzę ze postawiłeś na uprawę bez orkową (tak to się mówi ?)to dopiero pierwszy rok czy znasz już efekty?
a Steyr po odpowiednim dociazeniu idzie jak burza
super agregat, jak i film z reszta.Zaraz jakiegoś komenta napisze
W tym roku rzepak zasiałem na przyoranie późna jesienią...
Agregat był stosowany do siewu bezorkowego gryki, ja będę go używał do siewu poplonów, rzepaku itp prosto w ściernisko....
no to miłej drogi i gratulacje zakupu
Masz plusa za chwalipięctwo
Co do tego czy dobry czy nie to musisz chyba na polu w praktyce go przetestować, moich kamieni to on by chyba nie uprawił.
masz plusa za danie plusa
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Nasze agregaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo