Odp: A oto i my we własnej osobie
Nie mam pojęcia dlaczego wam takie coś wyskakuje ? Dzięki Androl i chłopaki .A teraz kto następny ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie mam pojęcia dlaczego wam takie coś wyskakuje ? Dzięki Androl i chłopaki .A teraz kto następny ?
Jak by któryś z was zobaczył kiedyś moją żonkę za fajerą, forszaja to spierda**jcie do jakieś piwnicy dobrze wam radzę hehehe
Koseś ładna rodzinka p.s. w szczególności starsza córka
Krzychu forszaj to mocne bydle i nawet do piwnicy wjedzie więc nigdzie nie będziemy bezpieczni
Może w przyszłości ja się ujawnię, poczekam może jak maleństwo wyjdzie na świat i zrobimy sobie foto rodzinki w komplecie
no to jak już się ujawniamy.. ja z żoneczką:
Uploaded with ImageShack.us
Potomek w drodze...
Super, ale co trojaczki planujecie
na raz to nie bo by za ciężko było ale, w sumie trójeczkę to czemu nie..... a to obok to jakaś fińska reklama:)
fajna z was para Ja też chciałbym potomka ale niestety nam to nie dane
No i świeta jak by nie te...
nie no słuchaj. Swięta podpasowane pd to co za oknem
Krzychu tak to już niestety na tym świecie, są tacy którzy nie powinni mieć dzieci a mają ich za dużo, i są tacy którzy wszystko by oddali za dziecko a nie mogą go mieć. Jeżeli jesteście już pewni że w naturalny sposób nie możecie go mieć to jest jeszcze in vitro, a jeżeli i to odpada to adopcja. Jeden z moich kolegów latami wraz z żoną jeździł po różnych lekarzach nie udało się Im. Osobiście kilka lat namawiałem ich do adopcji, no i adoptowali bliźniaków dwóch chłopaków w wieku 3 lat obecnie chodzą do 1 gimnazjum, mówię Ci rodzinka wzorcowa, i są to najlepsi kumple moich młodszych.
Przepraszam Cię jeżeli ten mój post jest przedwczesny, ale to forum odwiedza sporo gości i może komuś on pomoże w podjęciu decyzji jeżeli ma obawy.
No super że ludzie się ujawniają Może kiedy kogoś rozpoznam . Bamreras fajny Avatar on ma jakieś znaczenie symboliczne czy tylko tak dla "jaj" ?? he he .
Ja mam mieszane uczucia jak na niego patrze, chyba że sie podgoli i pomaluje ładnie na święta , a może jakaś kraszanka wyjdzie z tego.
Do tej pory to jak żona przez ramię próbowała podejrzeć o czym czytam to szybko przewijałem na Avtora Scorpiona i już jej nie było, teraz jest dwóch do wyboru
androl niestety to już pewne że nie możemy mieć dzieci bo moja żona kilka lat temu przeszła poważną operację...
A to jak sie koledzy pokazują to też wrzuce zdjęcie swoje z żona. http://www.fotoload.pl/index.php?id=556 … 1981c99108
z jakiej to imprezy?grubo było widzę po zdjęciu!!
Rozpoczecie lata czy coś w tym stylu, w zeszłym roku robiliśmy z rady sołeckiej na świetlicy.
No super że ludzie się ujawniają Może kiedy kogoś rozpoznam . Bamreras fajny Avatar on ma jakieś znaczenie symboliczne czy tylko tak dla "jaj" ?? he he .
Poprostu żeby skorpion ze swoim żudkiem nie czuł się samotnie to ja dożucam meksykanina
Chłopaki ładne macie te drugie połówki .Bamreras to lepiej żeńską część wstaw
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo