Odp: Kupię siewnik poznaniak oraz rozrzutnik obornika woj. łódzkie
siewnik już nieaktualny
kupię polski rozrzutnik obornika 1 lub 2 osiowy w dobrej cenie
z woj. łódzkiego
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię siewnik poznaniak oraz rozrzutnik obornika woj. łódzkie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siewnik już nieaktualny
kupię polski rozrzutnik obornika 1 lub 2 osiowy w dobrej cenie
z woj. łódzkiego
pozdrawiam
mam rozrzutnik w dobrym stanie . nowe łożyska na adapterze . wszystko sprawne z 88 roku
Ja służę transportem od Wojtka....
a co wybierasz się w moje strony
?
już nieaktualne
właśnie wróciłem z okolic Widawy i kupiłem rozrzutnik 1 osiowy z 86 roku nowe opony i taśma, burty nie zgniłe, jedynie co trzeba przy nim zrobić to wymienić podłogę. Przyciągnę sobie go jutro ciągnikiem. Bendek dobrze wiedziec że masz transport, może się kiedyś przydać. Jak będę chciał coś przewieść albo jakiś znajomy to dam znać. Pozdrawiam
zdradź jaka cena
kupie amazonke 3m d7 d8 scieżki znaczniki
Ja z Niemiec często przez dolnośląskie wracam...:D
:gun:no to musze opłate za jazde nałożyć a oprucz jazdy siewnik by sie zdało oczywicie sprawny albo bardzo tani do remontu
owszem również mam amazone D7 3m .. i też będzie do opylenia jak wydre accorda pneumata . a wiem gdzie stoi
fotke proszę i cene
Wojtas właśnie bo myśle zejść z Saxoni na Amazonke jak kiedyś....
Fotki na bendek2@o2.pl jak nadal chcesz sprzedać....
sprzedałem w piątek starego poznaniaka z 76roku. Stan dobry z małym minusikiem. Miał iść na złom, ale pogoniłem go za 5stówek, bo zaczął zawadzać, a czasu na rozbieranie zbytnio nie mam.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię siewnik poznaniak oraz rozrzutnik obornika woj. łódzkie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo